loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Mislim da ces nas mec u 7om kolu biti pod budnim okom druga Komesara. Ima status da ti vrate na Pocetnika, a meni ce da ubaci neku prehladu u telefon, ima da zovem babu 4 puta dnevno.Oca mu јebem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ces nas mec u 7om kolu biti pod budnim okom druga Komesara. Ima status da ti vrate na Pocetnika, a meni ce da ubaci neku prehladu u telefon, ima da zovem babu 4 puta dnevno.Oca mu јebem.
Gledaj ovu bilo je jako neprijatno scenu.Proradice Keli u plejofu. Steta sto ces biti 9-i. : )))
Dobro, prevarili smo se. Uh, mnogo bolje zvuci nego prevario sam te.Gledaj ovu bilo je jako neprijatno scenu.
Neprijatnije od Kembe, on je bar imao simpatičan ples
Боље да си нашао неки где се пијани плачући тапшемо по рамену. Не смејемо се никако.
#нијеседесилоkad je ovaj dao tricu.
Bez brige, ako ga ja uzmem, povredice se jos ujutru kad ustane iz kreveta, nagazice neki ekser, nesto.Neće, vratiće se kod Lopija![]()
Znam, ali priznaj da moze da prodje kao laz. Profi kosarkas, krilo, dao trojku na utakmici. Daj ne zezaj, realno zvuci.#нијеседесило
Понуди догађај у Меридијану, даће ти неку квоту сигурно.Znam, ali priznaj da moze da prodje kao laz. Profi kosarkas, krilo, dao trojku na utakmici. Daj ne zezaj, realno zvuci.
ovo me podsetilo u vreme kad je pocela serija lost da se prikazuje kod nas i isla je subotom posle zvezda granda i to je umelo da potraje i onda u 3..4 ujutru kad se zavrsi epizoda zove me kum da diksutjemoOvo je Ligiju kad Keli da kos iz igre. Zvao me u 4 ujutro kad je ovaj dao tricu.

Јасно ти је да га није стварно звао, је л такоovo me podsetilo u vreme kad je pocela serija lost da se prikazuje kod nas i isla je subotom posle zvezda granda i to je umelo da potraje i onda u 3..4 ujutru kad se zavrsi epizoda zove me kum da diksutjemo![]()

Ne, necemo da igramo NFL fantasy.ja u meridijanu dobih proslog meseca 7.000 na NFL![]()

Ja se cudim zasto posle toga uopste razgovaras sa nama bijednicima..ja u meridijanu dobih proslog meseca 7.000 na NFL![]()
jer bih vas tu pocistioNe, necemo da igramo NFL fantasy.
merak je spustiti se u pucanstvo nekadJa se cudim zasto posle toga uopste razgovaras sa nama bijednicima..

ovo me podsetilo u vreme kad je pocela serija lost da se prikazuje kod nas i isla je subotom posle zvezda granda i to je umelo da potraje i onda u 3..4 ujutru kad se zavrsi epizoda zove me kum da diksutjemo![]()
Za ostale:Samo da vam kazem da ste me ladno naterali da uzmem League Pass, prokleti da ste