Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala, znam da to radis jer sam Ligijev prijatelj. Namjerno ostavljas igrace na klupi, samo da budem srecan. Mnogo vise sam dobio nego sto sam se nadao ovdje.
Eto, veli ostavlja igrače na klupi...
A ono na klupi igrači koji ne igraju večeras (idu kod Jokića badnjake da nalažu).

I sad Lopi, koji ne zna ni da čita podatke koji su pred njim odere Edmonda, a ja koji...nebitno sad kako tačno pratim, ali pratim, prođem kao bos po trnju.

A ono na klupi igrači koji ne igraju večeras (idu kod Jokića badnjake da nalažu).

I sad Lopi, koji ne zna ni da čita podatke koji su pred njim odere Edmonda, a ja koji...nebitno sad kako tačno pratim, ali pratim, prođem kao bos po trnju.
Ocekujem tamo oko 15.og kola da me sreca izda.. ja sam samo pocetnik, eto sad sam neko ko obecava, ako je vjerovati cijenjenoj zajednici..

Ocekujem tamo oko 15.og kola da me sreca izda.. ja sam samo pocetnik, eto sad sam neko ko obecava, ako je vjerovati cijenjenoj zajednici..
Тако те навуку. Дају ти ту прву "титулу" доста брзо, ти помислиш ајао види ово тек сам јуче дошао овде а већ Обећавам.
Почетници, цркните.
Бациш поглед на Лигијев профил, њему пише Будућа легенда. Лепо звучи. Бациш поглед на мој, мени пише Легенда. Опаааа. Желиш и ти да будеш легенда.
Не окренеш се а ето нас у 12ој сезони фантазија, кунеш Лигија што те икад довео овде док се питаш ко је сад па HPH36 (хинт - опет Форке).

Samo sreca, moj ligs. Namadjija Kajri Djurenta i sad 'mora jadan' on da sutne 35 puta i da 86 poena po utakmici, nema ko.

'Nema ko'.

A na drugom kraju sveta zbog toga glave padaju u Fantasy-ju, vidis sta ti je butterfly effect.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back