peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.459
Prošle sedmice sam nakon prvog dana vodio 7:1.
Znamo kako se to završilo
Znamo kako se to završilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto bi rekao Jasar- Isplaci se, bice ti lakse : ))Kakav je igrač Nikola Jokić.
Što bi rekao Toni Cetinjski, blago onom ko ga ima.
Mičel je sinoć bio na 45% iz igre, prezadovoljan samSto bi rekao Jasar- Isplaci se, bice ti lakse : ))
Želim sve najbolje tvojoj drugoj ekipi, i to ne samo ovo koloJoj, ja sam opet rastrzan, Mičela i Gobera imam u drugoj ekipi, a ovde igraju protiv mene.
Опраштам му сва она искључења кад ми је рушио тикете. Какав господин човек.Kakav je igrač Nikola Jokić.
Što bi rekao Toni Cetinjski, blago onom ko ga ima.
Hvala, znam da to radis jer sam Ligijev prijatelj. Namjerno ostavljas igrace na klupi, samo da budem srecan. Mnogo vise sam dobio nego sto sam se nadao ovdje.Ja sam se ovo kolo oprostio, loopi moze da ga...uzme.
Ako ukradem nekoliko poena, krivim sesir i lozim lulu.

Eto, veli ostavlja igrače na klupi...Hvala, znam da to radis jer sam Ligijev prijatelj. Namjerno ostavljas igrace na klupi, samo da budem srecan. Mnogo vise sam dobio nego sto sam se nadao ovdje.
Ocekujem tamo oko 15.og kola da me sreca izda.. ja sam samo pocetnik, eto sad sam neko ko obecava, ako je vjerovati cijenjenoj zajednici..Eto, veli ostavlja igrače na klupi...
A ono na klupi igrači koji ne igraju večeras (idu kod Jokića badnjake da nalažu).
I sad Lopi, koji ne zna ni da čita podatke koji su pred njim odere Edmonda, a ja koji...nebitno sad kako tačno pratim, ali pratim, prođem kao bos po trnju.
Taj rad forke, dosta smo se milovali.Bar ja deljem bota, a tek treba da igram sa ligijem i tabom, još jednog tako i eto mene u plej ofu xD
Da da, uvažena zajednica Krstarice još nijednu propast Amerike nije promašila.Ocekujem tamo oko 15.og kola da me sreca izda.. ja sam samo pocetnik, eto sad sam neko ko obecava, ako je vjerovati cijenjenoj zajednici..
Хахаххаах!Da da, uvažena zajednica Krstarice još nijednu propast Amerike nije promašila.
Тако те навуку. Дају ти ту прву "титулу" доста брзо, ти помислиш ајао види ово тек сам јуче дошао овде а већ Обећавам.Ocekujem tamo oko 15.og kola da me sreca izda.. ja sam samo pocetnik, eto sad sam neko ko obecava, ako je vjerovati cijenjenoj zajednici..
Мехехе.A ja koji...nebitno sad kako tačno pratim
Samo sreca, moj ligs. Namadjija Kajri Djurenta i sad 'mora jadan' on da sutne 35 puta i da 86 poena po utakmici, nema ko.Eto, veli ostavlja igrače na klupi...
A ono na klupi igrači koji ne igraju večeras (idu kod Jokića badnjake da nalažu).
I sad Lopi, koji ne zna ni da čita podatke koji su pred njim odere Edmonda, a ja koji...nebitno sad kako tačno pratim, ali pratim, prođem kao bos po trnju.