loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Evo je Tab dobio neke hiljade, "ko sirotinja? Daj 5 passova"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to je to.ovo me podsetilo u vreme kad je pocela serija lost
Sta ti je to NU? Numibija
Nun of your business.Sta ti je to NU? Numibija
ГрокћемDa, to je to.
Ja sve necu da stavim smajlija da se tab ne uvredi.Da, to je to.
Isprva mi se ucinilo da je .ru. Reko` daj da platim da ne gledam.Nun of your business.
Kad mu se zavrsi Lost, morace da pocne da cita novine.Nije lud da propusti.. steta sto nisam uzeo sina od Stoktona iz Cedevite..E, Tabe, oces Brajanta? Da trejdujemo
Srećom ima Džejmsa, tj. srećom ima šta da ponudi.E, Tabe, oces Brajanta? Da trejdujemo
Gee, I wonder why.El znate da ja nemam pojma koji je njegov tim.
Bacio sam pogled na `bleja u dzakuziju`, nesto vuce na njega.
Prvo sto sam pomislio je da covek koji ima Viginsa ne mora da brine za svoju fantasy buducnost.Srećom ima Džejmsa, tj. srećom ima šta da ponudi.
Glavni problem je što on takođe nema pojma koji je njegov tim.El znate da ja nemam pojma koji je njegov tim.
Bacio sam pogled na `bleja u dzakuziju`, nesto vuce na njega.
Na samo pominjanje da cu da ga uzmem se razboleo.I upravo golub pismonosa preko Atlantika donosi vijest da ce Kajri malo da pauzira.. izgleda mu se prosula ona posudica sa zalfijom.. ili ga je Djurent ubio od batina. Trece nema.
Ima da se sokira kad na kraju ukapira da je pobijedio. A vec javio kumu da je ispao.Glavni problem je što on takođe nema pojma koji je njegov tim.
Pogleda spisak, pročita bleja u djakuziju hehe vrh ime, uđe, au da, to sam ja.
Who's lost now?!Ima da se sokira kad na kraju ukapira da je pobijedio. A vec javio kumu da je ispao.
Био си бржи.Who's lost now?!
I baci svih 4k od dobitka u vazduh, trijumfalno. 3k je dao Edmondu za ovaj pass. Pas mater.Who's lost now?!