Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, jednom ce mi sreca okrenuti ledja.. ne sjekirajte se bre.. uvijek i administrator moze nesto da me kazni..zavrsite mi to. Jedva cekam kad Tab bude igrao protiv tebe, neko mora da mu kaze da taj Brayant nije zapravo "onaj", nazalost.

Sad ako Kazins procvjeta...

Daj Bože lol.

Reko ajde da probam, ionako sam hteo da pustim Edvardsa, zajebao sam se i sa njim. Mislim, ok je on, možda bude još i bolji kako vreme odmiče i ako dobije više minuta, al nije ono što mi treba. Treba mi još jedan visoki igrač, ne znam o čemu sam razmišljao na draftu, nisam dobro draftovao. Na stranu prva 3 pika koja su mogla biti bolja, draftovao sam trojicu visokih (četvoricu uključujući i JJJ), od kojih je jedan Lopez i onda se čudim što su mi skokovi kanal, a i blokade ništa posebno. Evo gledam sad, čak i u 11. rundi gde sam uzeo Edvardsa sam mogao uzeti Bejzlija (kojeg sam i planirao) Ibaku ili Stivena Adamsa. I onda u poslednje dve runde opet uzmem bekove, stvarno sam nekad za posmatranje.

Sutradan sam draftovao u ovoj drugoj ligi, mnogo bolje sam to uradio.

Daj Bože lol.

Reko ajde da probam, ionako sam hteo da pustim Edvardsa, zajebao sam se i sa njim. Mislim, ok je on, možda bude još i bolji kako vreme odmiče i ako dobije više minuta, al nije ono što mi treba. Treba mi još jedan visoki igrač, ne znam o čemu sam razmišljao na draftu, nisam dobro draftovao. Na stranu prva 3 pika koja su mogla biti bolja, draftovao sam trojicu visokih (četvoricu uključujući i JJJ), od kojih je jedan Lopez i onda se čudim što su mi skokovi kanal, a i blokade ništa posebno. Evo gledam sad, čak i u 11. rundi gde sam uzeo Edvardsa sam mogao uzeti Bejzlija (kojeg sam i planirao) Ibaku ili Stivena Adamsa. I onda u poslednje dve runde opet uzmem bekove, stvarno sam nekad za posmatranje.

Sutradan sam draftovao u ovoj drugoj ligi, mnogo bolje sam to uradio.
Kazinsa sam gledao prve dvije utakmice, 'ajde što napadački nije bio na nivou, nego ni skok i generalno odbrana nisu obećavali.

Naravno, sad kada je kod tebe, a naročito protiv mene, možemo očekivati lagano punjenje svih kolona i sky high minutažu.

@stugots
Tebi se Edvardsov učinak večeras neće brojati?
Je li onda bilo logičnije da si izbacio Edvardsa sjutra prije 9, jer bi onda imao i Edvardsa i Kazinsa?
Ili si ovako uradio prosto da ti neko ne pokupi Kazinsa ispred nosa?

Pa ovo drugo. Razmišljao sam o Bugiju kao opciji ranije i onda sinoć pustim Indijanu - Hjuston, između ostalog da vidim baš i kako igra, jer sam čuo da Vud pauzira i da će Bugi biti starter. I negde na pola prve četvrtine vidim da igra dobro, već je dao 5 poena ili tako nešto, par skokova, blokadu... i reko ajde da ga uzmem sad, kako je krenuo možda bude odigrao toliko dobro da se Ligi opet polakomi xixi

Ovaj savjet na sivom trzistu vrijedi sigurno 2.000 RSD.
Ja sam Kazinsa izbacio u toku utakmice, a moglo se lako desiti da ga izbacim i malo prije utakmice, pa ne bih volio neprijatno iznenađenje, da mi se onda njegov učinak ne broji, jer je meni u glavi da mi je on u ekipi sve dok izmjena i zvanično ne upadne u roster.

Ja sklonih mog Bridzisa, dosta je slabiji od ovog tvog.. samo ne znam kako je imao 16 skokova prvu noc kad sam ga uzeo.. kakve su to bile magije sami Bog zna, posto u nastavku ima stabilan prosjek od 3 skoka..

Ja sklonih mog Bridzisa, dosta je slabiji od ovog tvog.. samo ne znam kako je imao 16 skokova prvu noc kad sam ga uzeo.. kakve su to bile magije sami Bog zna, posto u nastavku ima stabilan prosjek od 3 skoka..
Tebi je lako, povrijedi ti se igrač a trebaju ti npr. asistencije da bi pobijedio.
Nema problema, pokupiš nekog centra koji u prosjeku ima 0.4 asistencija po meču, ali gle čuda, baš tu noć podijeli 17 asistencija.

I onda samo iz sedmice u sedmicu, repeat.

Kad se sjetim kako sam te žalio kad se KAT povrijedio, nema veze, prva nam je sezona fantazija, potrefilo se tako, nemoj da odustaješ, evo možemo više da se posvetimo mojoj ekipi, dvije glave su pametnije od jedne.

Pu.

Tebi je lako, povrijedi ti se igrač a trebaju ti npr. asistencije da bi pobijedio.
Nema problema, pokupiš nekog centra koji u prosjeku ima 0.4 asistencija po meču, ali gle čuda, baš tu noć podijeli 17 asistencija.

Kad se sjetim kako sam te žalio kad se KAT povrijedio, nema veze, prva nam je sezona fantazija, potrefilo se tako, nemoj da odustaješ, evo možemo više da se posvetimo mojoj ekipi, dvije glave su pametnije od jedne.

Pu.
Tu sam ja, znas kako smo vjerovali u Kelija. Majka mu se zastidjela kad je ukapirala odakle mu dolazi najveca podrska. Uzvratio ti je, ka' da je nas.

Pu.
:sighs in woman:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back