loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Javite mi kad se ispravi tabela.. za 4 nedelje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras da verujes u svoje igrace, da osete da ih volis.Bonus bonus, kada sam sklonio Kazinsa, mogao sam ubaciti igrača koji bi sinoć igrao.
Za tim manje žalim, jer je pretpostavka da bi imao isti učinak kao i Kazins.
Хеј, @peti ligament oво је исто океј прошло.Другари, битно је да се ми играмо и није важно ко ће да буде први... Све док Лиги буде последњи.

Знам ал шта ћу кад је забавно.Ne, ali sad ozbiljno, kad pogledam ligsove brojke i brojke ostalih, u svakom drugom duelu bi imao minimum 5:5, a i vise.
Smejace se ligs, bice dana![]()
Taktika za ovu nedelju, Hacimura povredjuje Brajanta na treningu vrelom kafom, a Kajri malo da zaprasi Djurenta greskom.. i igramo.Ciji je Lujvil tim?
Jos si na vrijeme da uzmes Bereta za Djurenta, da spasavas sto se spas'ti da.Bome ce me odrati

Uzdacu se u to da ce ti ligs prebaciti svog prijateljskog mojo-a i ostaces svuda kratak za po 1Jos si na vrijeme da uzmes Bereta za Djurenta, da spasavas sto se spas'ti da.![]()

4 kolone u po 1-2 razlike jbt.Ne, ali sad ozbiljno, kad pogledam ligsove brojke i brojke ostalih, u svakom drugom duelu bi imao minimum 5:5, a i vise.
Smejace se ligs, bice dana![]()
Lopijev raspored prati moj.Uzdacu se u to da ce ti ligs prebaciti svog prijateljskog mojo-a i ostaces svuda kratak za po 1![]()
Ценим и форицу за дванаестог лигамента. Да исцимамо Таба да те преникује, хехе.Lopijev raspored prati moj.
Pogledajte prilog 830432
Neka hvala, brzo ću ja opet biti onaj pravi šampion!Ценим и форицу за дванаестог лигамента. Да исцимамо Таба да те преникује, хехе.

А добро, Таб је ионако на одмору.Neka hvala, brzo ću ja opet biti onaj pravi šampion!
Peti.
A dobro, kad nema neko "dugme" da automatski ubacuje igrace. Da je to smisljeno, bilo bi puno lakse. Dajte covjeku alate, nemojte odma da se ljutite..А добро, Таб је ионако на одмору.
Самим тим има и оправдање за то што није намештао екипу протекле недеље.
Шалим се, нема.
Не, погрешили смо од старта. Требало је да му се каже - немој случајно да кликнеш на ово.A dobro, kad nema neko "dugme" da automatski ubacuje igrace. Da je to smisljeno, bilo bi puno lakse. Dajte covjeku alate, nemojte odma da se ljutite..