Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bonus bonus, kada sam sklonio Kazinsa, mogao sam ubaciti igrača koji bi sinoć igrao.

Za tim manje žalim, jer je pretpostavka da bi imao isti učinak kao i Kazins.
Moras da verujes u svoje igrace, da osete da ih volis.

Ja kad sam bolestan, buncam u groznici `Tomas Brajant, Tomas Brajant` i on me cuje.

Verovao sam u Djurenta i Oladipa, rekao sam im `nece vas draftovati zbog povreda, ali Edmond vjeruju`. K`o u onim sport filmovima kad pokupe neke propale, povredjene i oni osvoje titulu.

Ne, ali sad ozbiljno, kad pogledam ligsove brojke i brojke ostalih, u svakom drugom duelu bi imao minimum 5:5, a i vise.

Smejace se ligs, bice dana :mrgreen:
Знам ал шта ћу кад је забавно.
А и чему служе пријатељи него да те шутну кад си на поду. ❤️

Salu na stranu za sekund, tesko je i pogoditi, tu su i povrede ili recimo glupost Siakama koga je imao moj protivnik ovo kolo, nedisciplina, kazna, onda i ovo sto je igrao bolje da nije. Te stvari ne mogu da se predvide ili uracunaju. Tauns mi ne igra od 2 utakmice, ovo kolo bi potpisao 5:5 a ono jos pobijedim. Tako ce i biti neko kolo sa velikim ocekivanjima a naici ce neko da me prospe.. sasvim dovoljno da bude zanimljiva liga.

Ne, ali sad ozbiljno, kad pogledam ligsove brojke i brojke ostalih, u svakom drugom duelu bi imao minimum 5:5, a i vise.

Smejace se ligs, bice dana :mrgreen:
4 kolone u po 1-2 razlike jbt.
Vrhunsko kolo, prava uživancija.

Plus, ja ne uđem na aplikaciju, već gledam igrača po igrača i pitam se:

1.) Da li Lilard, Keli i Bridžis mogu da uhvate 20 skokova, 8 asistencija, 1 ukradenu i 5 blokada?
2.) 12, 6, 1, 3, Lilard i Keli?
3.) 8, 2, 1, 3 - Keli? (Najljepše uvijek za kraj)

1, 2, 3. - Ne.

Uzdacu se u to da ce ti ligs prebaciti svog prijateljskog mojo-a i ostaces svuda kratak za po 1 :mrgreen:
Lopijev raspored prati moj.
4shd1b.jpg

А добро, Таб је ионако на одмору.
Самим тим има и оправдање за то што није намештао екипу протекле недеље.

Шалим се, нема.
A dobro, kad nema neko "dugme" da automatski ubacuje igrace. Da je to smisljeno, bilo bi puno lakse. Dajte covjeku alate, nemojte odma da se ljutite..

A dobro, kad nema neko "dugme" da automatski ubacuje igrace. Da je to smisljeno, bilo bi puno lakse. Dajte covjeku alate, nemojte odma da se ljutite..
Не, погрешили смо од старта. Требало је да му се каже - немој случајно да кликнеш на ово.
И не бисмо имали проблем. Кликтао би као туђе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back