Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Gde ces sad kad je najzanimljivije 
I 2 asistencije za minut, njam.

I 2 asistencije za minut, njam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma istripovao se, sasvim je dobar. Ubio me u slobodnim bacanjima.Ako će ligiju bude lakše, nije jedini na putu da izgubi 2:8 ovo kolo
Vidim Tejtum više nema ukradenu već dvije blokade.Ladno mu i trener Seltiksa pomaze, izbacio Tejtuma da bi Tristan pokupio skok. Ajde, ligi, svi rade za tebe.
Sad sam zvao onog našeg tamo, onog unuka Draga Petrova što sam ti pričao.Daj mi broj administratora, skinuli mi blokadu grantu i asist braunu. Samo zato sto sam novi. Zna se dobro iz cije kuhinje dolaze takve stvari..
A nece kako su mislili, ako izgubimo ponisticemo kolo.Sad sam zvao onog našeg tamo, onog unuka Draga Petrova što sam ti pričao.
Rekao je, držite ih blizu, do 5 razlike završavam jednim klikom.
Da **** oca!
)))Ligijeva ekipa za 3 godine i Tabova prije 3 godine, kakav je to sudar titana.. to bi moralo uzivo da ide..Necu da likujem. Imao sam srece. Bilo je blizu. Protivnik je bio ozbiljan. Cista sreca. Moglo je da bude i drugacije. Mislim da ligs ima jako mlad, perspektivan i opasan tim koji ce mnogima pomrsiti konce.
Sto je mnogo bolje od 2:8, slozices se.Не знам шта је с мојом апликацијом, забаговало на 5:5, стоји тако 10 дана.
This aged well.Za mene je uspjeh ako budem 8, a za NEKE je dobro ako se pomjere sa dna.

Meni se nesto pokvarilo, pokazuje mi da sam treci a da je Ligament poslednji, a znam da to ne moze da bude.. popravite ovo..
Imam jednu blokadu manje.
Od te kolone sam i odustao, ali veče počinje da 3 blokade LeVerta, 6 Gobera. Možda i stignem. Ipak ne, ali bio sam blizu. Ok.
Imam 2 skoka manje.
Igrač suparničke ekipe Brajant u svoja prva 3 meča ima 16 skokova. Sinoć 14. Ok.
Imam 1 asistenciju manje.
Igrač suparničke ekipe Tejtum u svoja prva 3 meča ima 9 asistencija. Sinoć 12. Ok.
Bonus OK: Keli je ove sedmice ukupno imao 0 asistencija. Sinoć u GS asistencije nisu imali:
Toscano-Anderson (3 minuta)
Mulder (11 sekundi)
Keli (33 minuta)
Dobro jutro
![]()