Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene je uspjeh ako budem 8, a za NEKE je dobro ako se pomjere sa dna.
This aged well.

Screenshot_20210104_085535.jpg

Imam jednu blokadu manje.
Od te kolone sam i odustao, ali veče počinje da 3 blokade LeVerta, 6 Gobera. Možda i stignem. Ipak ne, ali bio sam blizu. Ok.

Imam 2 skoka manje.
Igrač suparničke ekipe Brajant u svoja prva 3 meča ima 16 skokova. Sinoć 14. Ok.

Imam 1 asistenciju manje.
Igrač suparničke ekipe Tejtum u svoja prva 3 meča ima 9 asistencija. Sinoć 12. Ok.

Bonus OK: Keli je ove sedmice ukupno imao 0 asistencija. Sinoć u GS asistencije nisu imali:
Toscano-Anderson (3 minuta)
Mulder (11 sekundi)
Keli (33 minuta)

Dobro jutro :)
18ps27.jpg

Imam jednu blokadu manje.
Od te kolone sam i odustao, ali veče počinje da 3 blokade LeVerta, 6 Gobera. Možda i stignem. Ipak ne, ali bio sam blizu. Ok.

Imam 2 skoka manje.
Igrač suparničke ekipe Brajant u svoja prva 3 meča ima 16 skokova. Sinoć 14. Ok.

Imam 1 asistenciju manje.
Igrač suparničke ekipe Tejtum u svoja prva 3 meča ima 9 asistencija. Sinoć 12. Ok.

Bonus OK: Keli je ove sedmice ukupno imao 0 asistencija. Sinoć u GS asistencije nisu imali:
Toscano-Anderson (3 minuta)
Mulder (11 sekundi)
Keli (33 minuta)

Dobro jutro :)
18ps27.jpg
:rotf:

Dokle god zvanicna statistika Kelija ubraja u ozbiljne kosarkase, ovo je neozbiljna liga.. predlazem da se ponovi draft.. generacija '95, da smo sigurni da nema Kelija.. eto Ligi mali doprinos nasem prijateljstvu, a ako se ovo ne usvoji, da znas da je do njih.. cak bih ti dao Bereta za Kelija.. mozda mu ne lezis kao trener..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back