Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok.

Nocas pre Phoenix-Utah sam imao 8:2 i lagodnu prednost.

Vidis kako se to izmeni za cas.
Na toj utakmici sam imao 3 igrača (ti jednog), i to 2. i 3. pika, plus Bridgesa koji je počeo ovu sezonu na način da je nevjerovatno da sam ga pokupio u 10. rundi drafta, tako da je logično da sam smanjio zaostatak.
Ovo sad je pravi presjek, jednak broj igrača igrao, jednak broj igrača ostao, ali ako tebi Djurent bude igrao, mrka kapa meni za FGM i PTS, pošto je baš žestoko uletio u sezonu.

Ja se samo na Fantasy kacim ovih dana, skucao me virus.

I buncam u polusnu 'Tomas Brajant, Elfrid Pejton'. Boles'.

@peti ligament racunam da imam 5:5, realno 6:4 u dzepu. Ce vidimo, ja sam u poslednje 2 noci okrenuo protiv bota 1. kolo.
Mogu da ti preotmem ST i da bude 6:4, ali isto tako baš lagano možeš i ti meni da pokupiš REB i AST, pa gledaj katastrofe, 9:1 log out Are you sure you want to delete your account Yes.

Mogu da ti preotmem ST i da bude 6:4, ali isto tako baš lagano možeš i ti meni da pokupiš REB i AST, pa gledaj katastrofe, 9:1 log out Are you sure you want to delete your account Yes.
Da ti kazem, ni ft% nije nedostizan. Zaklali me - neverovatno, Djurent i Marej pocetkom nedelje sa ocajnih, mislim 4-10.

Ako ti to nije dovoljan pokazatelj da se sve promeni za cas, onda jbg. Poludi ti Tobajas i drmne trojke 9/9 :D

Нудим Бјелицу за њега.
Samo lijevu ruku.
Mnogo je cijeli Bjelica za invalida.
Registruj ga na invalida hehe
Senzanome-7.png

Begli će morati da poradi na mudima, prvo to, pa tek onda košarka.
Ajde što je sjebao Divca, nego što i mene kara.
Dacu ti Bereta, Bertansa, neke pare da ti posaljem i uplatim neku banju da se relaksiras dok te Beret izludjuje..
Ako sam se ja kockao sa Kazinsom i zasrao, makar si ti pogodio sa Volom.
Evo ga leti po terenu, samo da ne izgine negdje.

Ја не знам шта ми треба, реално. Узимам 5 бодова опет, али у тотално другим колонама у односу на прошлу недељу, лол. Тражим се горе него Лиги.
Svoj potencijal još uvijek vidim u tome da Mičel i Keli u prosjeku imaju 5 i 10 poena manje po utakmici, nego što sam očekivao, o procentu šuta i da ne govorim.
Međutim, kada izgubim skokove, ili kao ovo kolo što sam već u srijedu mogao otpisati blokade... E onda sam u problemu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back