peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.334
Malo ti je što @loopi nema jednog igrača zbog korone, drugog zbog konjuktivitisa?Де ми исцимај Вучевића за неки трипл дабл ноћас

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ti je što @loopi nema jednog igrača zbog korone, drugog zbog konjuktivitisa?Де ми исцимај Вучевића за неки трипл дабл ноћас

Мало ми је.Malo ti je što @loopi nema jednog igrača zbog korone, drugog zbog konjuktivitisa?![]()

Japanac fasovao dima na oči.Izgleda je malo pojacao zalfiju, i moji su poceli da obolijevaju..
Sad će Jokara da isporučiМало ми је.
Najjače kada bude na 8 psovki, zadnja četvrtina, vrijeme ističe... Ide kombo psovka majku ti *****, da ti *****!Ma jok, Rendl nocas ide na tripl dabl, minuta, gresaka i psovanja trenera
Uopšte.Изневирао си се, признај.
Ма ајде молим те, колико Вучевић има промашених слободних. Намештено. Црногорска веза. Хехе.Pa dobro, Lowry i Bridges zajedno 1 ukradena.
Fournier 3 ukradene.
Uopšte.
na obraz mi udaras.. ovo se bez dvoboja nece zavrsavat'..Ма ајде молим те, колико Вучевић има промашених слободних. Намештено. Црногорска веза. Хехе.
Изабери време и место. Рукавица је бачена.na obraz mi udaras.. ovo se bez dvoboja nece zavrsavat'..![]()
Може.Pusticu Ligamenta na tebe..

А смејали сте се.Lako se sprdati, do susreta sa mnom ima pola ekipe u bolnici da mi bude![]()