stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Iskeširao sam pare za novu super duper arenu, govorio da će da štampa pare... Pandemija, nema publike, nema štampanja para.
Bijaaaaaaać
Bijaaaaaaać
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno su bili u jednom momentu.
Šta povrede naprave, bruka.
Брт, баци поглед на Тига.Žao mi ovih mojih, što im karijere uništih.
Vidio još sinoć, ali da ti se ne javljam tek takoБрт, баци поглед на Тига.
Хахаха! Муко моја.Vidio još sinoć, ali da ti se ne javljam tek tako
Svakako bolja varijanta nemam prihode ali nemam ni rashode, nego LeVert 7 TO.
Остаће и код мене 4-6.Vidim da je napeto u svakom duelu, do kraja vikenda svako može u svom duelu da pobedi, izgubi ili igra nerešeno. Osim Ligija, on će verovatno da izgubi haha
Остаће и код мене 4-6.
Једино да се молим Свецу Заштитнику Изгубљених Лопти за 5:5.
Нећу га добити на поене. : )Kod tebe su u igri i dalje poeni i blokade, to može bilo ko da dobije. A i sa procentima nikad ne znaš, dovoljno je da večeras tvoji šutiraju dobro, a Lopiju Beret šutne nešto tipa 3-18 i eto te.
Can't believe I actually said that.Но, нема везе. Шта буде биће.
Asistencije i ukradene i eto meni neriješenoVidim da je napeto u svakom duelu, do kraja vikenda svako može u svom duelu da pobedi, izgubi ili igra nerešeno. Osim Ligija, on će verovatno da izgubi haha
А ман цан дреам.
Zapravo ironija je što Harden neće biti u izolacijiJa jedino Dr Kona da posaljem u Hjuston, da povadi ove moje iz izolacije.. zapravo je tu ironija, ovi moji igraju izolaciju, ali ne onu koju treba..