peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.334
Misliš da će preći magičnu granicu od 23.5 poena?Dzabe se mazete uljima, od zalfije nema spasa.. ide nocas na 25+, 7+ asist, 5+reb i 3+ povrede konkurenata..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da će preći magičnu granicu od 23.5 poena?Dzabe se mazete uljima, od zalfije nema spasa.. ide nocas na 25+, 7+ asist, 5+reb i 3+ povrede konkurenata..
Ја сад уплатила на 24,5Misliš da će preći magičnu granicu od 23.5 poena?
Ovo k'o ja za slavu.
Ako mislite da postoji odbrana od ovoga, bas ste u zabludi..
Ма екстра је. Него пуно су повели на почетку па је кулирао.Bogami Kajri pređe preko xixi
Gledao sam prvo poluvreme, dalje nisam mogao. Durent dobro izgleda. Hteo sam da ga draftujem u prvoj rundi, al sam se uplašio malo da neće biti stari + odmaraće ga u toku sezone.
Ма екстра је. Него пуно су повели на почетку па је кулирао.

Na ovaj način će Pol Džordž povratiti svoju karijeru.nemoj mi reci da sam propustio prvo kolo![]()
Изневирао си се, признај.Na ovaj način će Pol Džordž povratiti svoju karijeru.
33 poena, 8/10 za 2 i 5/8 za 3, samo da bi se dokazao tabu, koji gleda kroz prozor i razmišlja o proljeću.
Nije mi prvi put.Изневирао си се, признај.

nema veze..ja sam od onih koji tempiraju formu za kraj kad je najvaznije![]()
Брт, нема тога.Posle prvog dana, vodiš 6:2 protiv Jovana. Duel traje do kraja nedelje. Imao si sinoć prednost, Igrali su ti i Lebron i Pol Džordž i Vigins, Jovanu samo Stef Kari.
Ali ostavio si Džoa Herisa na klupi, njegov učinak od sinoć ti se neće uračunati. Idi tamo na my team i klikni na plavo dugme "start active players". Ponudiće ti opcije "today only" i "rest of week". Klikni na "rest of week" i namestiće ti da ti niko ne ostane na klupi do kraja nedelje.
Брт, нема тога.