Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogami Kajri pređe preko xixi

Gledao sam prvo poluvreme, dalje nisam mogao. Durent dobro izgleda. Hteo sam da ga draftujem u prvoj rundi, al sam se uplašio malo da neće biti stari + odmaraće ga u toku sezone.

Ма екстра је. Него пуно су повели на почетку па је кулирао.

Da. Mislim, tek je prva utakmica, al ako se po jutru dan poznaje...

Navijam da bude stari, ne mogu sad da se setim svih slučajeva iz prošlosti napamet, al mislim da niko nikad nije pokidao Ahilovu tetivu i po povratku bio isti igrač. Najteža povreda.

Mislim da je jedino Dominik Vilkins to uspeo ili bar u najvećoj meri. Mislim da je bio čak i tu negde Durentovih godina kada je doživeo povredu.

Što je bilo neko mini čudo, uzimajući u obzir tadašnju medicinu i koliko se Vilkins oslanjao na svoj atleticizam.

nema veze..ja sam od onih koji tempiraju formu za kraj kad je najvaznije :D

Posle prvog dana, vodiš 6:2 protiv Jovana. Duel traje do kraja nedelje. Imao si sinoć prednost, Igrali su ti i Lebron i Pol Džordž i Vigins, Jovanu samo Stef Kari.

Ali ostavio si Džoa Herisa na klupi, njegov učinak od sinoć ti se neće uračunati. Idi tamo na my team i klikni na plavo dugme "start active players". Ponudiće ti opcije "today only" i "rest of week". Klikni na "rest of week" i namestiće ti da ti niko ne ostane na klupi do kraja nedelje.

Posle prvog dana, vodiš 6:2 protiv Jovana. Duel traje do kraja nedelje. Imao si sinoć prednost, Igrali su ti i Lebron i Pol Džordž i Vigins, Jovanu samo Stef Kari.

Ali ostavio si Džoa Herisa na klupi, njegov učinak od sinoć ti se neće uračunati. Idi tamo na my team i klikni na plavo dugme "start active players". Ponudiće ti opcije "today only" i "rest of week". Klikni na "rest of week" i namestiće ti da ti niko ne ostane na klupi do kraja nedelje.
Брт, нема тога.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back