loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
ako ikoga, ikada u ovom zivotu pobijedim u izgubljenim loptama, to ce biti u rangu jedine perfektne desetke u gimnastici, Nadje KomaneciGledaj s vedrije strane. Razbijas u izgubljenim loptama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ikoga, ikada u ovom zivotu pobijedim u izgubljenim loptama, to ce biti u rangu jedine perfektne desetke u gimnastici, Nadje KomaneciGledaj s vedrije strane. Razbijas u izgubljenim loptama.
ma dje me naucise da citam uopste..Samo neka sekiracija od jutros. I princ Vilijam eno, varao ledi Kejt s nekom markizom. Nemam snage vise.
strpljenje je ovde ključno, evo ligi još čeka da... ma znate već![]()
Bukvalno, ništa ne diraj i biće boljeLigi kao i ja prati svaki dan, vrši izmene, nervira se... i onda na tabeli obojica ispod Taba koji ni ne zna da su mu igrači povređeni.
Nije tagovan, znaš da ne čita bez menšn, a i to je pitanje.Хоћете ли зачепити више с Табом арггггхххх ионако имам 10 играча мање
Da te ne ljutim nije menšovan... zasad. Dovoljno što imaš trojicu povređenih a dva IL mestaХоћете ли зачепити више с Табом арггггхххх ионако имам 10 играча мање
kajem se, ligi, nova zvezda je rođena, kelly počinje s partijama à la „playoff rondo“

Zavisi, neki kreću od težih stvari, how to be јebač, pa onda kasnije usput rešavaju kretanje bez lopte.kajem se, ligi, nova zvezda je rođena, kelly počinje s partijama à la „playoff rondo“
kaže yahoo: [...] and the return of Draymond Green should help Oubre get easier baskets if he can learn to move without the ball more. pa tebra, u ligi si već šest godina, a kretanje bez lopte obično je među prvim poglavljima u udžbeniku „osnovi košarke“...
što bi naš narod rekao, skroz ledžit.Zavisi, neki kreću od težih stvari, how to be јebač, pa onda kasnije usput rešavaju kretanje bez lopte.
Keli je takav.

Веома чудно је све испало, каква повреда ни из чега.Jesam, ali nešto mi je više izvrtanje skočnog zgloba zapalo za oko.
Ali to su neke moje traume![]()
E pa to ti je, neka se čudna poluga napravila biće.Веома чудно је све испало, каква повреда ни из чега.
počinje da liči na evroliguWashington-Utah
Phoenix-Atlanta
Sve odloženo.

Opušteno,i dalje imaš bar tri meča više do kraja kola, a još računaj kako večeras Entoni 'svaki drugi dan slobodan' Dejvis ne igra.Ništa, do kraja kola ću imati još nekih 10ak poena.
Nemam više, 5 igrača mi sad ne igra, tebi 1.Opušteno,i dalje imaš bar tri meča više do kraja kola, a još računaj kako večeras Entoni 'svaki drugi dan slobodan' Dejvis ne igra.

Entoni 'svaki drugi dan slobodan' Dejvis