loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Jasar, moj dobar drugar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brt mojBrt, postao sam ligs. Svi briljiraju protiv mene. Samo je originalni ligs baksuzniji od ligsove kopije![]()
odigraj, da bude na obostranu radostDa l' da singliram Karija veceras 50+ poena?
odigraj, da bude na obostranu radost![]()

Mislim da sa mnom neće biti problemaМожда смо могли тамо пред крај да направимо неки интерни "драфт", да се поделе играчи из оних екипа које не уђу у плејоф.
Примера ради, ако се ја не пласирам међу осам, да неко добије Јокића и Вучевића од мене. Што да чаме. Али да не би било пристрасних трејдова (знамо да ја волим само Лигија), онда направимо тај назови драфт и одредимо пикове по пласману, и одрадимо трејдове.
Само идеја.

meni se dopada ideja i u principu sam ZA, samo da bude fer-plej.Можда смо могли тамо пред крај да направимо неки интерни "драфт", да се поделе играчи из оних екипа које не уђу у плејоф.
Примера ради, ако се ја не пласирам међу осам, да неко добије Јокића и Вучевића од мене. Што да чаме. Али да не би било пристрасних трејдова (знамо да ја волим само Лигија), онда направимо тај назови драфт и одредимо пикове по пласману, и одрадимо трејдове.
Само идеја.
Па да, направимо договор овде на теми сви заједно.meni se dopada ideja i u principu sam ZA, samo da bude fer-plej.
Ljudi ; moze update gde je ko sto se tice ranga ?

Не улази у плејоф. Чуј мене, кисело грожђе. :РJa sam u principu protiv, nekako ne volim te all star ekipe.
Mislim da ću imati prednost domaćeg terena.Не улази у плејоф. Чуј мене, кисело грожђе. :Р
Не постаје слободан, остаје у твојој екипи.Drugarski predlog, ali slozicu se s ligsom da gubi draz.
E sad, sta je pitanje, u slucaju da, recimo, ja ne prodjem u plej of, loopi prodje.
Bruklin prodje u realu. Da li Djurent postaje available jer sam ja ispao?
Jer ako da, onda nema potrebe za trejdom, ostace 4*2 prva pika od onih koji ne prodju, tako da ce ostalih 8 svi imati po jednog.
Tako nekako kontam, stugots nek pojasni.
Nema reala, fantazi se završava prije stvarnog plej-ofa.Drugarski predlog, ali slozicu se s ligsom da gubi draz.
E sad, sta je pitanje, u slucaju da, recimo, ja ne prodjem u plej of, loopi prodje.
Bruklin prodje u realu. Da li Djurent postaje available jer sam ja ispao?
Jer ako da, onda nema potrebe za trejdom, ostace 4*2 prva pika od onih koji ne prodju, tako da ce ostalih 8 svi imati po jednog.
Tako nekako kontam, stugots nek pojasni.