Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@peti ligament, koji li je numerolog-đavolak umešao prste na ovoj tekmi? :mrgreen:

bane bane.jpg

Još 2 kola do kraja regularnog dela. Ne zaboravite, 6 ulazi u plejof.

Strki, Državni i kumara su mislim i matematički eliminisani. Džru ostaje u trci za sad, zaostaje 7.5 poena za šestoplasiranim Ligijem, ali mora da zapne sad u ovom kolu, da vidim s kim igra.....

oooh :zloca:

Džru skoro da nema šanse, igra protiv tebe i akrobate koji gledate da preskočite prvo kolo eliminacija. 3-6 mesto se ništa ne zna, sve u jedan bod, i ove nedelje su 'derbiji' koji dosta odlučuju, mada bez obzira na rezultate ova tri imaju prednost lakših protivnika u poslednjem kolu u odnosu na moju ekipu, na stranu što sam malo (više) nezainteresovan sad da se trudim. Kroz tri nedelje, doduše, sve mož da se promeni.

---

Tri nedelje jer sledeće kolo traje dve, zbog olstar vikenda

ma boyz.jpg

zahvaljujemo adamu silveru na tome što je prepoznao posvećenost, ali i iskorak koji su naši igrači napravili ove sezone. žao nam je što će durant i green biti sprečeni da nastupaju na all-star utakmici, želimo im brz oporavak. međutim, oni su prošlost, a lamelo i dejounte budućnost ove lige, pa ne sumnjamo u to da će opravdati velika očekivanja koja od njih imaju i navijači i komesar. veoma smo ponosni na njih, čast je imati takve igrače u sastavu, navodi se, između ostalog, u zvaničnom saopštenju akrobate, sportskog direktora kluba akrobata.

ne mogu da verujem da će @peti ligament pred sam finiš sezone imati i simmonsa i hardena spremne da kidišu u novim ekipama :dash:

bravo za taktiku!

Kažu da Simons možda neće igrati dok se Durent ne vrati, da se malo uigra i da ne bude snežna pahuljica sama bez podrške, da ne poklekne pod pritiskom.

Durent se vraća nedelju-dve posle ol star pauze, tako da je pitanje dal će Ligi uopšte imati Simonsa za plejof.

Mislim postaje smešno, što već jednom ne skrate sezonu, jebale ih pare... šta to vredi kad ti je proizvod koji prodaješ sranje, ljudi nisu zainteresovani, zvezde ne igraju itd... Bolje da igraju 50 utakmica, možda bi svi izgubili 15 utakmica kod kuće i priliku za zaradu u areni, al bi to nadomestili kroz mnogo veće interesovanje ljudi, veću gledanost na tv i posledično veće ugovore od tv kompanija, sponzora itd.

NFL ima samo 17 kola u regularnoj sezoni i opet zarađuje duplo više nego NBA. Oko 14 milijardi naspram 7.

Biće da je rekao treneru kako nema nameru da bude u igri 45+ minuta po meču, a kod Tibodua postoje samo dve varijante: 1) igraš dok se ne povrediš; 2) ne igraš.

---

Valjda čovek 'zna' šta radi, od kada je počeo da gasi igrače sa valjda šestog dospeli su na dvanaesto mesto na Istoku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back