peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.318
Da ne kažemo...gLoopi potez.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz tvojih usta...Једва чекам да га разбијем са 5:5
Sad gledam...29 na 42, mislim da ću proći gore nego prošle sezoneОпааа, судар титана @peti ligament![]()

It's going to be LE...wait for it...Sad gledam...29 na 42, mislim da ću proći gore nego prošle sezone![]()
Koliko sam bistar, pola razgovora sam Ligija ubjeđivao da je sve u redu i da možda aplikacija baguje.. prastajte, prespojio sam nešto.

Požuri legendo, kod Napaljene ima mjesta u rosteru koliko hoćeš!
Posle pola druge četvrtine igrale rezerve rezervi, tužna priča za sve nas koji imamo nekog iz memfisa ko se ne zove JJJ
Koliko često kucam Zion i Simons u Google pretraživaču, više ni ne nudi neke druge opcije čim upišem Z ili S.slight delay = vraćajući se sa beogradskog lečenja svom strpljivom menadžeru punom razumevanja, robusni zion nije uspeo da odoli zlatiborcu s kajmakom, a nakon obroka požalio se na neznatno krc-krc u desnom stopalu.

Samo upalio momak odjednom.
Pogledajte prilog 1061626
Apsolutno, samo da ne bude povreda, momak je sjajan.ciganin hvali svoga konja: mislim da se moj dejounte murray takođe kandiduje za most improved player nagradu, baš sam zadovoljan ovim izborom.