Fama o Đinđiću

Srbi i jesu tupadzije; i za razliku od vas koji pricate bajke, za to moje postoje i pokazatelji u stvanosti.
Ma jok, Srbi su najpametniji na svetu, ja se prsto nekad zacudim koliko smo mi pametni. z:shock:

A sledeca bajka je valjda 'Uspavana lepotica'. U stvari ne moze ta, ta je svapska, moramo da nadjemo neku srpsku narodnu, patriotsku bajku.

TI I SAMO TI, trenutno u mom vidokugu, jesi TUPADŽIJA. NAJSTERAŠNIJI.

I nema opravdanja za tvoju tupost i BEZOBRAZLUK....sem genetike......ona je čudo, koja.... greškom, ali NAMERNOM, rađa i takve kao ti, da potvdi pravilo-

Da li si ti, da li možeš, da li si sposban, da shvatiš KOLIKE SI NEISTINE, KOLIKE LAŽI, KOLIKO BEZOBRAZLUKA SI OVDE NAPISAO, na ovoj temi?

Kontam, nisi. Nema šanse.

Poslednja izmena:
Znam da si liberal i da se ložiš na ta s.ranja kao što je globalizam i ostale gluposti, kao mi Srbi smo stoka, ubice, pećinski ljudi, necivilizovani pa treba Zapad da nas civilizuje i dovede u red bombama, ratovima, jer to je za naše dobro, samo mi zatucani Srbi toga nismo svesni. Uzgred i te takozvane evropske vrednosti o kojima bez prestanka k.enjate su potekle sa Balkana, iz antičke Grčke. Daj malo unesi realnosti.

Anticka Grcka ima veze sa danasnjim Balkanom i danasnjom Grckom isto kao sto ja imam veze sa baletom.

Ko ti uopste prica o bombardovanju?z:shock: z:shock:z:shock:

Ma sta se lozis,taj je izjavljivao da su svi vojnici na Kosmetu 99' isli da pljackaju shiptare,a shatro je svaki njegov komsija dovezao po nov auto s Kosmeta,na stranu sto su ovi skupa imali 2 golf 3 na celom Kosmetu,a jadni shiptari se branili od Srpskih razjarenih trudnica koje su grkljanom natrcavale na siptarske nozeve.

Tja,samo ga podbadaj,ne shvataj ozbiljno.

TI I SAMO TI, trenutno u mom vidokugu, jesi TUPADŽIJA. NAJSTERAŠNIJI.

I nema opravdanja za tvoju tupost i BEZOBRAZLUK....sem genetike......ona je čudo, koja.... greškom, ali NAMERNOM, rađa i takve kao ti, da potvdi pravilo-

Da li si ti, da li možeš, da li si sposban, da shvatiš KOLIKE SI NEISTINE, KOLIKE LAŽI, KOLIKO BEZOBRAZLUKA OVDE NAPISAO, na ovoj temi?

Kontam, nisi. Nema šanse.

A da li ti ja delujm kao neko koga briga sta ti mislis o njemu?z:D

Cekaj da napisem nesto sto bi visoko inteligentna osoba poput tebe cenila...z:cry:

Zapadni satrapi su uvek hteli da naude srpskom herojskom i napacenom narodu, hoce da nam zatru seme i pleme; ali dok je junackih srpskih sinova, Srbija se saginjati nece. Dej Ken Tejk Avej Aur Lajvs, Bat Dej Ken Nevr Tejk Avej Aur Fridm!!!!!!

Hajde sada daj mi bonu:zskace:

Ma sta se lozis,taj je izjavljivao da su svi vojnici na Kosmetu 99' isli da pljackaju shiptare,a shatro je svaki njegov komsija dovezao po nov auto s Kosmeta,na stranu sto su ovi skupa imali 2 golf 3 na celom Kosmetu,a jadni shiptari se branili od Srpskih razjarenih trudnica koje su grkljanom natrcavale na siptarske nozeve.

Tja,samo ga podbadaj,ne shvataj ozbiljno.

To je stvarno smesno.

Doduse, nije toliko smesno kao prica jednog forumasa, da su ti siptari sve minirali- od tostera, preko ves masina, do televizora; a da ovi nasi zbog toga nisu mogli ni budilnik da im pokupe.

A da li ti ja delujm kao neko koga briga sta ti mislis o njemu?z:D

Cekaj da napisem nesto sto bi visoko inteligentna osoba poput tebe cenila...z:cry:

Zapadni satrapi su uvek hteli da naude srpskom herojskom i napacenom narodu, hoce da nam zatru seme i pleme; ali dok je junackih srpskih sinova, Srbija se saginjati nece. Dej Ken Tejk Avej Aur Lajvs, Bat Dej Ken Nevr Tejk Avej Aur Fridm!!!!!!

Hajde sada daj mi bonu:zskace:

Ti deluješ kao neko KO NE UME DA MISLI. I još gore, ti očito ne umeš da misliš SVOJOM GLAVOM. ti si pokretni epp za šuplja zapadna sranja koje ovde plasiraju oni što letuju na pešovanskom, fensi grčkom ostrvu u hotelu sa 5555 zvezdica. platio im soroš i ostali smradovi.

Ti si jedan od onih koji ume samo, da prosti administracija, DA SERE.

To su tvoji komentari. Zabole mene šta ti kakiš, ali takve kao ti ja bih lečila MOTKOM, kapiraš?

ebiga, ja sam 'demokrata' naučili me 'demorkrate' kako se stvari uteruju u red kada zakaže resto, da navodim, ako ti nije jasno?

Ti deluješ kao neko KO NE UME DA MISLI. I još gore, ti očito ne umeš da misliš SVOJOM GLAVOM. ti si pokretni epp za šuplja zapadna sranja koje ovde plasiraju oni što letuju na pešovanskom, fensi grčkom ostrvu u hotelu sa 5555 zvezdica. platio im soroš i ostali smradovi.

Ti si jedan od onih koji ume samo, da prosti administracija, DA SERE.

To su tvoji komentari. Zabole mene šta ti kakiš, ali takve kao ti ja bih lečila MOTKOM, kapiraš?

ebiga, ja sam 'demokrata' naučili me 'demorkrate' kako se stvari uteruju u red kada zakaže resto, da navodim, ako ti nije jasno?

A da li treba posebno da navodim koliko me zabole sto bi ti nekog govnjivom motkom?z:D

Ma super, drago nam je, idi sada negde popij neki sokic, i procitaj neku epsku junacku pesmu.

Srbi i jesu tupadzije; i za razliku od vas koji pricate bajke, za to moje postoje i pokazatelji u stvanosti.
Ma jok, Srbi su najpametniji na svetu, ja se prsto nekad zacudim koliko smo mi pametni. z:shock:

A sledeca bajka je valjda 'Uspavana lepotica'. U stvari ne moze ta, ta je svapska, moramo da nadjemo neku srpsku narodnu, patriotsku bajku.

Zapravo zvanicna statistika MENSE kaze da u Srbiji zivi najveci broj genijalaca po km2...kako je statistika tacan zbir netacnih podataka bice da mi samo volimo da se testiramo sto je za svaku pohvalu u odnosu na druge narode...ako ne verujes proveri slobodno, podaci od pre jedno pet godina...

...Srbi nisu glupi jer ako se vratimo na ono u cemu se slazemo (da narod nije organizam vec zbir pojedinaca) kako moze biti glup? Ako ne moze biti ponosan, hrabar, cestit onda ne moze biti ni glup, zar ne?

Meni stvarno, ali NAJISKRENIJE, nije jasno kako ovi koji ističu SVAKIM SVOJIM TUPIM KOMENTAROM svoju kao KZV. pamet i svoju neviđenu superiornost u odnosu na nas budale, čitaj svi Srbi koji ne misle kao oni ('demokratski nema šta :lol:) NE SHVATAJU da su se vremena promenila ??
Da je Srbija PLATILA CENU, da je srpski narod platio cenu za svoje greške, da ljudi SHVATAJU....sem ako su ONI. Oni, ebote, ne kontaju ništa. Sva im je pamet da pljuju po svemu što je srpsko, sva im je 'genijalnost' u tome da samo i jedino Srbe krive za sve. Mi smo, je li, moroni. Kolektivni.

Ko to kaže? Čime dokazuje?

I kako ih NIJE SRAMOTA?

Meni stvarno, ali NAJISKRENIJE, nije jasno kako ovi koji ističu SVAKIM SVOJIM TUPIM KOMENTAROM svoju kao KZV. pamet i svoju neviđenu superiornost u odnosu na nas budale, čitaj svi Srbi koji ne misle kao oni ('demokratski nema šta :lol:) NE SHVATAJU da su se vremena promenila ??
Da je Srbija PLATILA CENU, da je srpski narod platio cenu za svoje greške, da ljudi SHVATAJU....sem ako su ONI. Oni, ebote, ne kontaju ništa. Sva im je pamet da pljuju po svemu što je srpsko, sva im je 'genijalnost' u tome da samo i jedino Srbe krive za sve. Mi smo, je li, moroni. Kolektivni.

Ko to kaže? Čime dokazuje?

I kako ih NIJE SRAMOTA?

Nemoj toliko da penis, nije zdravoz:cry:

Nemoj toliko da penis, nije zdravoz:cry:

I neće biti zdravo PO TAKVE 'pametnjakoviće, cvet srpskog, izvini, kosmopolitskog nekog tamo naroda negde tamo u tri lepe' kada narodu glupom, srpskom, kako ga nazivaš ti i tebi slični 'genijalci-demokrate', smrkne za stvarno.

kakvi ste vi jadnici, pre svega, zato što ne shvatate VELIČINU SVOJE ISPRAZNOSTI

stvarno

I neće biti zdravo PO TAKVE 'pametnjakoviće, cvet srpskog, izvin kosmopolitskog nekog tamo naroda negde tamo u tri lepe' kada narodu glupom, srpskom, kako ga nazivaš ti i tebi slični 'genijalci-demokrate', smrkne za stvarno.

kakvi ste vi jadnici, pre svega, zato što ne shvatate VELIČINU SVOJE ISPRAZNOSTI

stvarno

Kada glupom narodu 'smrkne za stvarno', tek tada smo propali kao drzava. Glupi ljudi koji misle samo na svoje dpence....

Back