Fama o Đinđiću

Ова тема показује, опет, дакле, сву беду и јад разноразних моралних наказа и интелектуално инфериорних.

Ti si nekada toliko naduta da mi dođe da odem u toalet i gurnem prst u grlo da se ispovraćam nasilno.
Inače, imala bih ovde još šta da dodam ali bi se ti sablaznila :lol:

Ja te lepo pitam a ti mi odgovaraš u stilu "vizionara", ne volim te filozofske fraze. Hoću jasan odgovor gde je to napred?

...ne volim ni ja...

...elem, to napred je jasno prekidanje sa celom jednom decenijom koja nas je napravila ljudima kakvi smo danas, ne radi se ovde o Djindjicu kao politicaru, valjda je svima jasno da se za dve i po godine kupusa u Srbiji nista nije moglo napraviti, ne radi se ni o korupciji, ni o tajnim vezama, spijunima i svim leptirima kupusarima koji su u noci izmedju petog i sestog oktobra iz gusenice izrasli u sarene leptire, svi smo mi svesni sta se desilo...ovde se radi o ubijenom premijeru koji je demokratski izabran nakon godina i godina kradja na izborima, radi o onom osecaju u stomaku da se eto, to ponovo nama desava, da je nekako bas bezveze a svi smo imali neke snove...romaticarski ili ne ali ja bih isto kazala i da je ubijen Kostunica, jednostavno to je dokaz o kakvom se drustvu radi.... zasto mi idemo napred a hteli bismo nazad?...evo moja sestra je polagala voznju, kaze joj instruktor u po' bela dana da polaganje na vezu kosta tricavih 50 evra ili vecera i 20, 30 evra...to je poraz, lopova je svuda bilo i uvek ce ih ih biti ali je poenta u procentu naroda koji zivi posteno, kod nas je taj procenat zanemarljivo malen jer smo poceli da se prodajemo, da prodajemo profesiju za 50, 200, 500 evra mita...to je corpus delicti nivoa postenja samog naroda...zato nisam sigurna ko i koliko zeli uopste u prosecno, uredjeno napred

Ima još kako, jer niti su oni bombardovali Srbiju zbog Miloševića, niti nisu zbog Đinđića, već zato što je neko na zapadu procenio da IM JE TO U INTERESU.
Mogu da zamislim koliko je neko tu profitirao, što i nije naša briga, ali ostaje i to da je to bombardovanje stavilo TAČKU NA KOSOVO u SRBIJI.

Iza njega usledilo je ono što ja volim da zovem okupacija. Demonstracija još jedna zapadnog 'humanizma'

Bravo voćkice!

Ovo je suština celokupne tragedije ovih prostora, ne samo Srbije, počev od krvi puštene početkom devedesetih.

SFRJ je bio poligon za zajebanciju razularenog zapada. Naravno, najviše su naebali Srbi jer su bili najveći narod u zajednici 6 repulika a uz to i konstitutivni u još dve pored Srbije.

A ako bih nešto i ja morao da priznam jeste to da je Điki slepac koji ovo nije prepoznao pa pomislio da je on Anđeo Gabrijel koga čuvaju zapadna božanstva. Popušio je od zapada isto kao i Sloba. Kakav crni vizionar. Čim se založio posle tri godine da se problem Kosova i Metohije MORA POČETI REŠAVATI ito po rezoluciji 1244 - zapad se ohladio munjevito kao što je munjevito dobio i metak.

Ovde je Boris pametan. On je lepo na platnom spisku, palamudi i rastura nazovi svoju domovinu Srbiju. Naravno, kad on veze nema sa Srbijom. To je Crnogorac rođen u Bosni. Kombinacija do bola ... Čovek koji nije ispunio svoj san - da bude svetioničar-maehaničar na svetioniku na Jadranu ...

Bravo voćkice!

Ovo je suština celokupne tragedije ovih prostora, ne samo Srbije, počev od krvi puštene početkom devedesetih.

SFRJ je bio poligon za zajebanciju razularenog zapada. Naravno, najviše su naebali Srbi jer su bili najveći narod u zajednici 6 repulika a uz to i konstitutivni u još dve pored Srbije.

A ako bih nešto i ja morao da priznam jeste to da je Điki slepac koji ovo nije prepoznao pa pomislio da je on Anđeo Gabrijel koga čuvaju zapadna božanstva. Popušio je od zapada isto kao i Sloba. Kakav crni vizionar. Čim se založio posle tri godine da se problem Kosova i Metohije MORA POČETI REŠAVATI ito po rezoluciji 1244 - zapad se ohladio munjevito kao što je munjevito dobio i metak.

Ovde je Boris pametan. On je lepo na platnom spisku, palamudi i rastura nazovi svoju domovinu Srbiju. Naravno, kad on veze nema sa Srbijom. To je Crnogorac rođen u Bosni. Kombinacija do bola ... Čovek koji nije ispunio svoj san - da bude svetioničar-maehaničar na svetioniku na Jadranu ...

Nema na čemu da se čestita meni, trebalo bi 'čestitati' ovima koji su vrlo uspešno činili i čine da ljudi ovako jednostavne istine ne shvataju, izvrću ih negiraju.

I sasvim si u pravu u ovom komentaru u svemu sem, možda u ovom delu o snu. Nešto se mislim, da li je njemu dovoljan samo mjuz ili bi mu 'bolje' leglo da se baš probudi uz Severinu :think:

...ne volim ni ja...

...elem, to napred je jasno prekidanje sa celom jednom decenijom koja nas je napravila ljudima kakvi smo danas, ne radi se ovde o Djindjicu kao politicaru, valjda je svima jasno da se za dve i po godine kupusa u Srbiji nista nije moglo napraviti, ne radi se ni o korupciji, ni o tajnim vezama, spijunima i svim leptirima kupusarima koji su u noci izmedju petog i sestog oktobra iz gusenice izrasli u sarene leptire, svi smo mi svesni sta se desilo...ovde se radi o ubijenom premijeru koji je demokratski izabran nakon godina i godina kradja na izborima, radi o onom osecaju u stomaku da se eto, to ponovo nama desava, da je nekako bas bezveze a svi smo imali neke snove...romaticarski ili ne ali ja bih isto kazala i da je ubijen Kostunica, jednostavno to je dokaz o kakvom se drustvu radi.... zasto mi idemo napred a hteli bismo nazad?...evo moja sestra je polagala voznju, kaze joj instruktor u po' bela dana da polaganje na vezu kosta tricavih 50 evra ili vecera i 20, 30 evra...to je poraz, lopova je svuda bilo i uvek ce ih ih biti ali je poenta u procentu naroda koji zivi posteno, kod nas je taj procenat zanemarljivo malen jer smo poceli da se prodajemo, da prodajemo profesiju za 50, 200, 500 evra mita...to je corpus delicti nivoa postenja samog naroda...zato nisam sigurna ko i koliko zeli uopste u prosecno, uredjeno napred
Pa ja napisa na temi šta je Đinđić uradio za dve i po godine vladavine i to isključivo činjenice. Ukratko, veoma pogubna privatizacija a ona je proces koji ima višestruke posledice po celokupno društvo. Što se tiče ostalog napisanog sa tvoje strane, citirao bi pisca Milovana Danojlića. Naša takozvana "elita" je obolela od Stokholmskog sindroma. „Stokholmski sindrom je duševno usmerenje u kojem se žrtva poistovećuje sa mučiteljem, usvaja njegove razloge, pravda mu pobude, čini sve što se od njega očekuje, pa i ono što pretpostavlja da će nadređenom biti po volji... Umesto otpora, pasivnog, ako je aktivni nemoguć, duhovnog, ako smo vojno nemoćni i razoružani, mi gledamo kako da uđemo u volju onima koji su nas tukli po glavi, dok retkim prijateljima, voljnim da nam pomognu, gordo okrećemo leđa, pronalazeći im svakojake mane."

Nisam nesto gotivio, ali nisam ni mrzeo Zorana Djindjica. Mozda je i mogao nekako da nas izvuce iz blata u kome smo predugo bili, ali nije se na vreme obracunao sa mangupima u svojim redovima, i to je njemu doslo glave, nazalost.

Naj politicar je Beba, zato sto on sve to shvata; samo sto takav politicar u drzavi glupih ljudi ne moze a da ne bude satanizovan, pa mu je onemoguceno bilo kakvo delanje.

naj političar i među glupim ljudima, u stvari, pogotovo među takvima, pliva kao riba u vodi .... kome je lakše gazdovati, nego glupom narodu... pa još ako imaš i vizije ... ihaaaaj :lol:

naj političar i među glupim ljudima, u stvari, pogotovo među takvima, pliva kao riba u vodi .... kome je lakše gazdovati, nego glupom narodu... pa još ako imaš i vizije ... ihaaaaj :lol:

Pojam 'politicar' za mene ima pozitivnu konotoaciju. To sto je za vas politicar sinonim za 'muljator' to je druga prica. Pravi politicar, u drzavi glupih ljudi, mora da se spusta na njihov nivo. A to vec zavisi od individualnih osobina i stomaka, i nema veze sa politickim osobinama.

Pojam 'politicar' za mene ima pozitivnu konotoaciju. To sto je za vas politicar sinonim za 'muljator' to je druga prica. Pravi politicar, u drzavi glupih ljudi, mora da se spusta na njihov nivo. A to vec zavisi od individualnih osobina i stomaka, i nema veze sa politickim osobinama.

kad se potegne ta množina, priča 1 na 1 postane besmislena ;)
+ što sipaš otrov i što si šovinista..... kao, kul je generalizovati i reći za svoj narod da je sav glup, jer si pripadnik tog naroda.... pa nije, druže, isto ti je to kao da si nazvao sve Mađare, Hrvate ili Nigerijce glupima .... šovinizam je šovinizam, i kad je autošovinizam ;)

kad se potegne ta množina, priča 1 na 1 postane besmislena ;)
+ što sipaš otrov i što si šovinista..... kao, kul je generalizovati i reći za svoj narod da je sav glup, jer si pripadnik tog naroda.... pa nije, druže, isto ti je to kao da si nazvao sve Mađare, Hrvate ili Nigerijce glupima .... šovinizam je šovinizam, i kad je autošovinizam ;)

Aha, dobro. Srbi su pametni, i to sto imamo propalu drzavu (je li sme to da se kaze, ili je i to sovinizam?) je posledica toga sto nas zapadni satrapi mrze, a ne toga sto smo nesposobni i glupi da napravimo jaku drzavu. Ili jos jace, politicari su krivi sto nam je drzava propala, a narod je vredan, posten i pametan; samo su nam politicari bili gvna.

Eto, jedan patriotski i objektivan post.:zima:

Aha, dobro. Srbi su pametni, i to sto imamo propalu drzavu (je li sme to da se kaze, ili je i to sovinizam) je posledica toga sto nas zapadni satrapi mrze, a ne toga sto smo nesposobni i glupi da napravimo jaku drzavu.

Eto, jedan patriotski i objektivan post.:zima:

ma koliko smo pametni, nije baš jasno, slažem se..... al', na žalost, nisu nam ni političari pametni, a nije ni taj Đinđić bio..... da jeste, ne bi bilo bombardovanje, jer bi u zimu 96/97, posle melodramatičnog "volim i ja vas", taj šaban Slobodan bio istorija ....
nije Đinđić bio faca, i ta glorifikacija njega ne pije vode...

'96-'97-e Slobodan nije ni mogao da padne, jer je imao podrsku zapada. (A u tome je pomogao i Vuk svojim klasicnim 'hocu da budem Broj jedan' iskompleksiranim mentalitetom). Tacno je da Djindjic nije bio savrsen, imao je mnogo gresaka; ali u odnosu na ono zbog cega ga obicno kritikuju, i ko ga obicno kritikuje- bio je faca za takve glupake.

Naj politicar je Beba, zato sto on sve to shvata; samo sto takav politicar u drzavi glupih ljudi ne moze a da ne bude satanizovan, pa mu je onemoguceno bilo kakvo delanje.

recycling-baby-bottles.jpg

'96-'97-e Slobodan nije ni mogao da padne, jer je imao podrsku zapada. (A u tome je pomogao i Vuk svojim klasicnim 'hocu da budem Broj jedan' iskompleksiranim mentalitetom). Tacno je da Djindjic nije bio savrsen, imao je mnogo gresaka; ali u odnosu na ono zbog cega ga obicno kritikuju, i ko ga obicno kritikuje- bio je faca za takve glupake.

pa ebo onda Đinđu, kad se pre njega pitao raspali Vuk :lol:

Izdajnik plemena mozda. Biti izdajnik plemena i nije nista nemoralno, pleme i treba da se izda, unisti, i spali; da bi na evolutivnom planu nastala drzava.

Izdajnik drzave- nema veze sa vezom.

To je u stvari vrh nemorala.

Skoro ne videh konnkretniji poziv na genocid.

Drzava je nastala mnogo pre njega.

Izdajnik drzave ima veze s' vezom,jer obicno prima novac za to.

Inace da dodam,on i nije bio idiot jer tvoja tvrdnja prvenstveno nije tacna,ne postoji covek kojeg je djindjic nervirao,tu su neke druge stvari u pitanju.

I za kraj,ako spalis i unistis neki narod tj. pleme ne mozes napraviti drzavu,jer drzava i nastaje od plemena,toliko o tvome znanju,a i znaju o cemu uopste pricas.

Управо тако.

Али, неки овде, како ја рекох, моралне наказе, и партијски плаћеници, не могу, и не желе да схвате те нијансе.

:cepanje:

A taj isti zapad se sluzio svim raspolozivim vrstama pritisaka ne bi li djindjica stavio na mesto gradonacelnika:lol:

Komedija:hahaha1:

Back