...ne volim ni ja...
...elem, to napred je jasno prekidanje sa celom jednom decenijom koja nas je napravila ljudima kakvi smo danas, ne radi se ovde o Djindjicu kao politicaru, valjda je svima jasno da se za dve i po godine kupusa u Srbiji nista nije moglo napraviti, ne radi se ni o korupciji, ni o tajnim vezama, spijunima i svim leptirima kupusarima koji su u noci izmedju petog i sestog oktobra iz gusenice izrasli u sarene leptire, svi smo mi svesni sta se desilo...ovde se radi o ubijenom premijeru koji je demokratski izabran nakon godina i godina kradja na izborima, radi o onom osecaju u stomaku da se eto, to ponovo nama desava, da je nekako bas bezveze a svi smo imali neke snove...romaticarski ili ne ali ja bih isto kazala i da je ubijen Kostunica, jednostavno to je dokaz o kakvom se drustvu radi.... zasto mi idemo napred a hteli bismo nazad?...evo moja sestra je polagala voznju, kaze joj instruktor u po' bela dana da polaganje na vezu kosta tricavih 50 evra ili vecera i 20, 30 evra...to je poraz, lopova je svuda bilo i uvek ce ih ih biti ali je poenta u procentu naroda koji zivi posteno, kod nas je taj procenat zanemarljivo malen jer smo poceli da se prodajemo, da prodajemo profesiju za 50, 200, 500 evra mita...to je corpus delicti nivoa postenja samog naroda...zato nisam sigurna ko i koliko zeli uopste u prosecno, uredjeno napred