rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ne znam samo čime ih je zaslužio.Aleja i Ulica su najmanje što zaslužuje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam samo čime ih je zaslužio.Aleja i Ulica su najmanje što zaslužuje.![]()

Ne znam samo čime ih je zaslužio.
Pravedno i uspesno drustvo se moze stvoriti samo pod uslovom da se od kapitalizma i socijalizma uzme sve ono sto je u njima najbolje i da se na osnovu te kombinacije stvori jedna sasvim Nova civilizacija.Sve to skupa i nije bas tako jednostavno,ali nije ni previse slozeno.U svakom slucaju to bi bio jedan odrziv i pozeljan sistem.
Sve sto je u Srbiji stvoreno posle 1990.godine je skup niza promasaja i kriminala.Ima i nekih uspeha,ali se slobodno moze reci da smo zadnjih 20 godina vrlo malo napredovali.
Imam ovde vise od 5 miliona i u Rusiji nesto vise od 200,sta mi ko moze![]()

Ne znam samo čime ih je zaslužio.

Garantujem ti desnim jajetom da jesam
Naucila me kako da cuvam kesh na sigurnom od demokratskih hordi zla![]()
...demokrate su fini ljudi, gospoda, sa njima se posao vodi u rukavicama a ne sa motkom u rukama, boze moj zar to ne znas...

....i ti ono ne vidis nista cudno u nosenju vatrenog oruzja u ime vere i otadzbine koju, nije da je bas vazno, potkradas?
Jesi li ti sinko premasio 19-u godinu? Mislim ono do tada je trebalo da te prodje fetish boss-a, nindze, knindze...demokrate su fini ljudi, gospoda, sa njima se posao vodi u rukavicama a ne sa motkom u rukama, boze moj zar to ne znas...
![]()

Ja potkradam otadzbinu
Svasta.

Bilo bi mi drago da na Forumu Filozofija vidim vase stavove o ciljevima i principima Nove civilizacije(Da li je moguci bolji svet-610/25 ...).Za kolegu i istomishljenika M.Milovanovica, dobrodosao si u nasu grupu ako zelis naravno, evo strane za citanje i adrese grupe:
NEPARTIJSKI SISTEM U SRBIJI facebook adresa:
stranica:https://www.facebook.com/note.php?note_id=137775739611186
grupa:https://www.facebook.com/home.php?sk=group_178806568811517&ap=1

....joj ja prochitao "farma o djindjicu " pa rekao mozda ima neshto pametno ...........................![]()

nema nikakve fame o djindjicu...radi se samo o reklami koja je imala za cilj da od djidjica napravi legendu....postao je legenda tek posle smrti sto su sa velikim uspehom iskoristile demokrate...nikad ne bi imao podrsku da je ostao ziv koliko je nakon mediske propagande i stvaranja legende o njemu imao posle smrti...
sta da se radi kad srbi vole anonimne spasioce bez proverenih biografija i sumnjivih proslosti...setite se tita...
I drugo, dok je bio živ - njegova popularnost nikad nije prelazila 10% glasača. Zapravo, i za života je bio vrlo nepopularan.
Djindjic je bio kriminalac, lopov i spijun a zavrsio je onako kako zavrsavaju svi mafijasi.
I drugo, dok je bio živ - njegova popularnost nikad nije prelazila 10% glasača. Zapravo, i za života je bio vrlo nepopularan.
Ti si bre neki zuti provokator,pre smrti je imao oo3,4%.

ajd' i ti istražitelju ne prosipaj bisere. nema opravdanja za politička, za bilo kakva, ubistva
nema nikakve fame o djindjicu...radi se samo o reklami koja je imala za cilj da od djidjica napravi legendu....postao je legenda tek posle smrti sto su sa velikim uspehom iskoristile demokrate...nikad ne bi imao podrsku da je ostao ziv koliko je nakon mediske propagande i stvaranja legende o njemu imao posle smrti...
sta da se radi kad srbi vole anonimne spasioce bez proverenih biografija i sumnjivih proslosti...setite se tita...
...dabome...sa akcentom na biografiji
...majke mi ja ne bih znala da neko moze da misli kako je Djiki bez biografije da nisam na krsti...
....nadasve anoniman lik bez obrazovanja i biografije...dabome...sa akcentom na biografiji
...majke mi ja ne bih znala da neko moze da misli kako je Djiki bez biografije da nisam na krsti...
![]()
....nadasve anoniman lik bez obrazovanja i biografije...dabome...sa akcentom na biografiji
![]()
Čak i među onima, koji mu za života baš i nisu bili prenaklonjeni, vlada uverenje, tačnije: fama, da je Đinđić bio poslednja šansa da Srbija izađe iz "večne krize".
Shodno tome, njegova smrt je označila kraj svake nade i šanse da Srbiji bude bolje.
To je, naravno, netačno.
Nisam bio Đinđićev fan, ali ni mrzitelj.
Gledao sam ga, kao i sve ostale, realnim očima.
A ono što sam video je sledeće: Đinđić se našao na čelu akcije čiji je, ma koliko nezvaničan, cilj bilo uvođenje Srbije u "okrilje" SIK, Svetske Imperije Kapitala.
Petog oktobra se dogodila "kapitalistička revolucija". Njen domaći lider je bio Đinđić. Inostrani lideri su ostali nepoznati.
Sve što je tada nastalo dovelo je do svega ovoga što je sada.
Ukratko: Đinđić nije bio nikakva šansa za izlazak Srbije iz nevolja, nego za ulazak Srbije u nove nevolje.
Pri tome ne smatram da je to činio namerno. Baš naprotiv.
Možda mu je samoosvešćenje iliti svest o "svojim zaslugama" i pokušaj da tu nešto popravi i donelo smrt.
I to je sve.