fali mi ljubav

1. poslušajte numeru

2. da li se nekada osećate usamljeno? jel vam fali ljubav? bilo čija i bilo koja?

meni je muka od ljubavisanja

1. Nja, nja, nije lose...

2. Da, kad cujem neke likove ispred zgrade, pa pomislim da su moji drugovui i onda se zapitam zasto mene nisu zvali...ali znam ja da mene oni uvek zovu i trpe sam moj bulshit...
A ljubaaaav mi ne fali, to mogu da dobijem od neke klinke koja misli da je ljubav sve sto dole golica...
Evo, moj pas me voli, pogotovo kad treba da ga izvedem napolje da se isere...

1. Nja, nja, nije lose...

2. Da, kad cujem neke likove ispred zgrade, pa pomislim da su moji drugovui i onda se zapitam zasto mene nisu zvali...ali znam ja da mene oni uvek zovu i trpe sam moj bulshit...
A ljubaaaav mi ne fali, to mogu da dobijem od neke klinke koja misli da je ljubav sve sto dole golica...
Evo, moj pas me voli, pogotovo kad treba da ga izvedem napolje da se isere...

a i meni počinješ da se sviđaš....

al te krenuloooooooooooo:mrgreen:

2. da li se nekada osećate usamljeno? jel vam fali ljubav? bilo čija i bilo koja?

Nekad se osecam kao da sam sama sebi suvisna, a usamljeno ne.
Ne fali mi ljubav, jer: ili je nemam uopste( od osoba koje po moralnim nacelima i sl. treba da mi pruze ljubav) ili je imam toliko da to vise nije ljubav pa mi je muka ( od osoba koje ni po kakvim nacelima ne moraju nista da mi pruze al su dusebriznici)
fali mi nesto priblizno slicno, ali nije ljubav, a nije ni suvo postovanje nego nesto izmedju - govorim o svim vrstama ljubavi generalno, i familijarnoj i prijateljskoj i ovoj trecoj, al izgleda da je tesko ili da ljudima ne treba isto sto i meni pa se mimoilazimo.

Back