FAKULTET POLITICKIH NAUKA

nisam jos,planiram za vikend da se posvetim tome mada to cu da otaljam nesto bezveze jer imam(o) da citam(o) 70-80 strana za vezbe iz sociologije za sl. nedelju ( *** ih raspored ) a da ne pricam ucenje za kolokvijum ... :otkacio::otkacio:

koja si ti grupa? znas da mi sto smo N/8 i 7 sledeceg cetvrtka imamo ponovo sociologiju...uzas....
a najgore je sto ne znam ni kako da pocnem esej...nijedna mi se tema ne svidja...mozda ona o sparti nije losa....
e sta je rekao iz ipt-a kad ce biti objavljeni rezultati onog testa?

N7 sam , znam za sociologiju iznerviralo me to jer ima dosta za sledece vezbe da se spremi

rekao je ponedeljak u 00:00

inace covek me bas iznervirao na 1. vezbama , javljao sam se na pocetku stalno ali sam samo za dzabe drzao ruku gore da bi mi na kraju konstatovao da nisam bio aktivan

sociologija je bila fina zaradio sam 1 poen sto kad se pomnozi sa onim koeficijentom daje 1.9 poena sto je super (cilj mi je samo da predjem 5 poena sto vidim da ce biti lako)

za esej i ja razmisljam o sparti , tu cu da pisem o komunizmu taman onako svojim recima

PS: na sajtu IPT-a imas "kurs akademskog pisanja" pa pogledaj da znas kako da pises

ej @d13 jesi napisao esej iz ipt-a? i jel znas kako da ga napises?

Shix kao stariji kolega mozes nesto da nam kazes sta se ceni kod ovog iz ipt-a....daj neki savet....

kod Vujacica na ispitu?
rece avan-turista nesto ranije:

Vujacic je tada bio, po meni, najbolji profa na faxu - znate ono, ne zanima ga toliko da li ste nastrebali hiljadu strana, vec nacin na koji razmisljate. Trazi od vas logicko povezivanje.

ne znam da li si na to mislila?

inace covek me bas iznervirao na 1. vezbama , javljao sam se na pocetku stalno ali sam samo za dzabe drzao ruku gore da bi mi na kraju konstatovao da nisam bio aktivan

sociologija je bila fina zaradio sam 1 poen sto kad se pomnozi sa onim koeficijentom daje 1.9 poena sto je super (cilj mi je samo da predjem 5 poena sto vidim da ce biti lako)

nas nije ni stigao nista da pita.... prvo smo radili onaj test,a ondo sa grbom i himnom...i kad smo sa tim zavrsili pustio nas je.....
kod ove iz sociologije je super... samo se javljas i dobijes poen.

bese kod nje sledece nedelje imamo test,jel znas sta ce biti?

oh ..... znaci razmisljate isto....zanimljivo... :p
nego sta se desava sa tobom,mislim na fax jel dolazis uopste...ovaj jel ne dolazis na predavanja samo dolazis na kolokvijume i ispite ili...?
posto rekao si da si pao...

Ja sam kolokvijume iz prvog semestra sve ispolagao, jedino mi za socku falilo par bodova! To planiram sad da polazem, da bih se oslobodio tog gradiva za usmeni. Na vezbe iz socke se razmisljam da li da idem, jos nisam odlucio... :neutral:

Mnogo vise cemo se druziti u drugom semestru, jer cu tu ici na pravo, SPI i SPE! Malo manje na predavanja, ali cu na vezbe i kolokvijume neke dolaziti jer to zbog obaveza nisam mogao da postignem ove godine! :(

Back