- Poruka
- 2.202
_Anny_ ma upisi neces se pokajati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bila danas na faxu...a kad dodjem uvek sam u pretposlednjem reduj
@jolene : jesi li ti sedela danas na ipt-u u 1. redu s leve strane ?
...na RTS-u sam krisom prepisao sve brojeve tadasnjih politicara, mahom iz DOS-a

Inace, jel Podunavac jos predaje TPS? Vidim da se opet on i Simeunovic ujedaju. Ne znam da li vam je poznata prica o izvoru netrpeljivosti njih dvojice. Navodno je Simeunovic na Zemunskom keju sreo Podunavca u setnji sa nekom studentkinjom, pa mu skrenuo paznju da to ne radi javno, nakon cega je ovaj popizdeo na njega i od tada se ne podnose. Uopste, mnogo je profesora koji imaju takvu zavodnicku istoriju. Pomenuti stari Gudac je delio devetke i desetke lepim i napucanim devojkama u kabinetu, Krstic je flertovao sa nekoliko devojaka iz moje generacije koje su visile kod njega u kabinetu konstantno, Cupic takodje ``trza`` na lepu pojavu, ali ne ono vulgarno, kao sto je recimo, Radosavljevic iz Metodologije bio ocaran svojevremeno jednom plavusicom i to nije krio ni na predavanjima. Najjaci je, ipak, bio Kljajic koji je i ziveo sa jednom studentkinjom, a da sve bude interesantnije, bas ona je jednom prilikom dobila nagradu, ``Bora Mirkovic`` bese, tada vrednu cini mi se oko hiljadu evra. Naravno, u komisiji koja je delila nagrade je bio Kljajic. Sto se tice ocenjivanja najpravicniji je uvek bio Cupic. Izreseta vas sa sedam-osam pitanja pa ako ne znate do vidjenja, nema prepisivanja, nema muvacine, nema bubice, nema faktora srece - cisto znanje i strebanje.
...pa jos i tracara!

Steta, ``Katakomba`` je bila vise po naski, ovo ``politikolog`` mi zvuci suvise strano, a i bezvezno je nazvati
mesto tako kad fakultetski mesecnik nosi taj naziv (ako je jos ziv).

napisao je covek na prethodnoj strani...baci pogled

ja idem u cetvrtak...
idi pitaj njih,od danas su poceli pregledi. pitas lepo da li moze bez zdravstvene mada mislim da ces morati da je izvadis.... Kako bre nemas zdravstvenu knjizicu.....

nema na cemuPa lepo ja sam ´88.godiste, pa posto nisam isla ni u srednju ni na faks godinu dana nisam mogla ni da izvadim knjizicu bez potvrde da sam redovan djak ili student. Hvala na odgovoru![]()

he, he, bas sam se pitao kad ce da se javi neko uvredjen.
Moracu i da te ``bocnem`` malo - ne znam zasto si se TI uvredila, ako si dobijala ocene zahvaljujuci radu i trudu
vrati se
pisali smo 4 eseja i kao konacni ispit imali nesto od Podunavca. TPS je i dalje na drugoj, ali medjunarodni smer ima na prvoj.
To ti je neko podanickog duha da tako kazemo
Submisivne osobe iliti poslusne, najjednostavnije tako