FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ja sam htela politicke nauke,medjunarodne odnose ali vi kako ste mi opisali to nikako da ne upisujem!Koja je alternativa??:-D:-D

Upisi ti ono sto volis, i ono sto mislis da mozes da zavrsis. A za koji god fax da se odlucis naci ce se neko dovoljno "pametan" da te odvrati od te ideje! I Petrovic vise sa onim cuvenim pitanjem: Cime planiras da se bavis?
Niko ne zna da li ce "upasti" na fax, Da li ce ga zavrsiti, a za 4-5 godina ko zna sta ce biti, a ti nekog u startu plasis kako nema zaposlenja. gotovo nijedan fax ti ne garantuje posao! I ne znam sta ste se po tom pitanju toliko uhvatili za FPN!

Nego poceh i ja uciti istoriju :shock: Ima mnogo da se uci, ali ima mnogo i dana do prijemnog, valjda cemo postici :roll:

Ako je tako onda je ok. Ja bih volela da budem analiticar...Ali prvo da ja upisem, pa cu se kasnije zamarati tim stvarima :-) Nego... Istorija ce me dotuci, bas cudno sto nemaju neka pitanja, kao na ostalim faxovima! Jel' ima neko stare informatore od prethodnih godina? Ja imam od prosle, ali mi trebaju i stariji, pa ako neko ima, bio bi mi od velike koristi :-)

ljudi odakle se spremate za prijemni za medjunarodne studije i socijalni rad,koji udzbenici treba da se nabave?
da li je uopsteno tezak faks i da li profesori traze mnogo od studenta?
ja radim pa neznam kako bih postigao da budem redovan na nastavi a inace volim politiku ali ne znam koliko je tezak faks.

Za medjunarodne odnose se polaze: istorija (sve 4 godine), sociologija, ustav i prava gradjana
Za socijalnu politiku: psihologija, sociologija, ustav i prava gradjana

To su udzbenici za srednju skolu, i mozes ih kupiti u knjizari :-)

Ne znam da li je fax tezak, ali prijemni jeste! Koliko sam ja cula najbolji smer je medjunarodni odnosi, e sad ne bih znala da li je to tacno, valjda ce odgovoriti neko ko studira!

ljudi odakle se spremate za prijemni za medjunarodne studije i socijalni rad,koji udzbenici treba da se nabave?
da li je uopsteno tezak faks i da li profesori traze mnogo od studenta?
ja radim pa neznam kako bih postigao da budem redovan na nastavi a inace volim politiku ali ne znam koliko je tezak faks.

Idi na sajt pa pronadji. Pise ti tamo tacno iz koje literature se sprema ispit.

Ma koga ja zajebavam, da hocete nesto da trazite sami nasli bi ste, na:

http://www.fpn.bg.ac.yu/main/focus/data/Upis_studenata_2007_2008.pdf ovo je vazilo za proslogodisnji upis! Valjda nisu nista promenili!

Otkud znam koliko je tezak fucks, ovo je jedini koji studiram pa ti ne bih mogao uporediti... q: :roll: shtreba se opasno, eto toliko...
Predavanja nisu obavezna, tako sa njih mozes slobodno izostajati. Jedino je problem za vezbe, zato sto one ulaze u ocenu, pa je njima pozeljno biti redovan i sto aktivniji.

ljudi odakle se spremate za medjunarodne studije i za socijalni rad?
koji su smerovi najbolji i zasto?
uopsteno,kakav je fakultet,kakvi su profesori u radu sa studentima?
Kako to gledas koji su smerovi najbolji? Valjda gledas sta te zanima... :roll:
Novinarski i Medjunarodni vaze za jace, zato sto je interesovanje za njih veliko. Koliko su bolji/gori ne bih znao da ti kazem!
Profesori ne rade sa studentima. Dodju ljudi, ispredaju svoje i odu... ako hoces da se druzis sa profom, odes lepo na konsultacije!

Odlucila sam!
Kad porastem bicu novinar!:-)
Salu na stranu,lakse mi je da spremim srpski nego istoriju,a i ovaj smer mi nekako najvise lezi!
Gledala sam onaj prijemni iz informatora za proslu godinu,srpski sam znala skoro sva pitanja,ustav delimicno,a sociologiju uglavnom nista,mnogo je teska!
Ali tek treba da pocnem da se spremam,valjda ce biti bolje!

sav sam prebledeo od straha! :lol:
o prebledeces...cek,cek :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ima i da pozelenis i poplavis i pocrvenis i poljubicanstvenis i ponarandzastis i potirkizis :lol::lol::lol::lol::lol:

a sad,salu na stranu...malo je stvarno bzvz pitanje jel fax tezak...jer zavisi da li ti to odgovara,da li to zelis..itd...itd...
i jedino mislim da se menja istorija za trecu godinu jer je izasla nova knjiga u novembru ja mislim...

mene zanima jel vama na prvoj godini uvod u poliitcku nauku drži prof.Kecmanovic?Kako je kod njega na ispitu,koju vam je literaturu dao,pitanja?Kod nas u BL je bio svega dvaput za citav semestar,a mi smo prva generacija studenata političkih nauka u bl onda možete misliti kako smo informisani

Back