Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
A sta kao nije nam opusteno?Hm,a ko ti je rekao da nam je opusteno?!![]()
Oke, nije lako. Streba se i sve... ali kad pogledam sta se radi na drugim fakultetima, nas mi deluje kao zabaviste!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta kao nije nam opusteno?Hm,a ko ti je rekao da nam je opusteno?!![]()
ok... pa tako mi je delovalo sudeci po nekim komentarima... Nisi se valjda pokajala zbog upisa? Nije da to nekeko deluje na moj izbor. Samo sam radoznala :wink:
da,ali ove godine uslova nema....![]()
E koja je to fora bre? Ako ne dam sve ispite, obnavljam godinu? Opet placam 75 soma? wtf :?
Pa to im je najnovija prica... Sada kao treba da se skupi svih 60 kredita da bi se preslo na drugu godinu... Pa,kada gledas iz tog ugla,nije toliko lako ocistiti godinu!!!!
Doduse,ja se jos nadam da ce se nesto promeniti,ali.... Eeeeee,cuvena Bolonja 2.....![]()
Ma eto mene kod vas dogodine! 8) e, da jos nesto... Kako vam se cinila konkurencija na prijemnom? Shinoda, ti si na sf, right?
ove godine samo iz jednog predmeta dobijamo ocenu na osnovu rada tokom semestra,znaci ono dodjes i on/ona ti upise, sve ostalo treba da se izadje na ispit i pored uradjenih kolokvijum, iz politicke ekonomije nije bilo cak ni toga, radi ko kako hoce od profesora
ok, ali i dalje mislim da se mnogo zalite. sedite, ucite, studirajte. niko nikad i nije rekao da je to lako.
Samo pitam, nemoj se ljutiti![]()