FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ove godine,na novinarstvu je jedino malo tezi bio prijemni nego na ostalim smerovima...Iskreno,ja sam sa pola gasa upao na sf... Ove godine ,masa ljudi se uzda u ta prosirenja,ali prosle mislim da je retko ko pre prijemnog znao za to,a sada znaju svi ...Ne znam,ispravite me ako gresim...

Ја сам упао на сф, само сам политикологију хтео и једино сам на ФПН-у полагао.

Интересује ме да ли постоји шанса да ја као 92. на прелиминарној листи исклизнем на оној коначној ?

Naravno da moze , pogotovo kad je puno ljudi u igru . Sad slede zalbe , uvek , ali uvek su nekome pogresili u pregledanju pa zato te savetujem da i ti odes tamo . I kad nadju negde gresku , lista se menja .

- - - - - - - - - -

Ove godine,na novinarstvu je jedino malo tezi bio prijemni nego na ostalim smerovima...Iskreno,ja sam sa pola gasa upao na sf... Ove godine ,masa ljudi se uzda u ta prosirenja,ali prosle mislim da je retko ko pre prijemnog znao za to,a sada znaju svi ...Ne znam,ispravite me ako gresim...

Tezina prijemnog zavisi od broja prijavljenih kandidata . Znali su ljudi i prosle godine za prosirenja , nije to nista novo .... fakultet je gladan para :D

A gle , neces se pomeriti za 50 mesta :lol: , ali za 1-3 vrlo realna sansa postoji .
Tako da ne gubis nista ;) opusteno

:dash: Човек ме је буквално пресекао
Кад се сад' нисам шлогирао, никад нећу :mrgreen:

Чудно ми је деловало да могу 8 жалбе да уваже и да ја останем испод црте али није све једно кад ти неко тако каже

Jel neko mozda zna koji bih prosek trebao imati da bih u drugoj godini presao sa samofinansiranja na budzet?

Moraš očistiti godinu, a prosek zavisi od smera. Prošle godine: međunarodni jače od 8, novinarski 8, politikološki 7.5, socijalni 7.25
Ako očistiš godinu i nemaš prosek za budžet, fakultet te stipendira: ne plaćaš školarinu, ali se vodiš kao samofinansirajući i plaćaš prijavu ispita.

Back