Ima li drugi krug u septembru?
Ne. Drugi rok je samo za inostrane studente.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li drugi krug u septembru?
Kakva je procedura sa polaganjem ispita iz Engleskog jezika, ako se ima polozena diploma o b2 znanju tog jezika? Moja diploma je od Instituta stranih jezika, da li ce je profesor uvaziti? Koje diplome uvazavaju, uopste? Inace, to b2 je u rangu FCE.
koliko je tesko upisati smer za novinarstvo i komunikologiju,spremna sam da se ozbiljno pripremam ali me zanima prolaznost i tezina prijemnog,razmisljala sam i da pokusam na smeru za socijalnu politiku,i da li je moguce prebacivanje na neki drugi smer nakon upisivanja?![]()
sa proficiency diplomom imas 10ku i oslobodjena si vezbi, kolokvijuma i ispita
sa ostalim diplomama si oslobodjena vezbi i kolokvijuma, na ispitu ces morati da se pojavis
Zdravo svima! Ove godine bih upisala master studije na FPN.u inace nisam ovaj fakultet zavrsila, interesuje me smer medjunarodna bezbednost. Na FPN sam dobila knjigu profesora Ejdusa za pripremu prijemnog ispita i rekli su mi da ce biti prevod teksta sa engleskog na srpski jezik. Interesuje me da li je neko od vas upisao maste, kako odprilike izgledaju ti tekstovi engleskog da li su iz oblasti bezbednosti ili nesto uopsteno, jer to ne mogu nikako da vezbam? I negde sam cula da esejsko pitanje na temu koju dobijes iz bezbednosti mora minimum cetiri A4 str. ? Posto se priblizava prijemni nadam se da ce mi neko malo pomoci.......![]()
trebalo bi da imam 30bodova iz skoleali planiram ozbiljno da spremim prijemni,koliko bi mi bilo potrebno za budzet?
trebalo bi da imam 30bodova iz skoleali planiram ozbiljno da spremim prijemni,koliko bi mi bilo potrebno za budzet?
da,novinarski,mada me mnogi odgovaraju od toga,jer tvrde da nema posla,ima li neko iskustva i kakva je mogucnost zaposljavanja?
Pozdrav!
Interesuje me ko su autori knjiga potrebnih za prijemni za novinarstvo i komunikologiju? Ono sto ja imam jesu soc.grupa autora i ustav Stavan Lalić i Svetlana Bulajić.
Interesuje me da li moze istovremeno da se konkurise i na medjunarodnom i na politikoloskom smeru? Hvala!![]()