Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.667
Ne znam, kod mog deteta nije bio taj slučaj. On je hteo samo FPN, i da nije bilo proširenja liste, ostao bi neupisan. Tako da dilema nije postojala, čekao je odluku ministarstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petre , ako budes bio do 20. ispod liste , upisujes 100% , jel je mnogima FPN rezerva a bice i prosirivanja 100% (zbog para) , tako da upadas .
Ali dobro razmisli , ako sociologiju ne volis , nemoj ni upisivati FPN .
Znam,ali meni je problem sto je to nesigurno ...Evo upao sam na drugi faks ( Pravni) ,na sf. Najgori scenario bi bio da tamo odustanem a i da se ispalim ovde isto
Imam mnogo vecu motivaciju za FPN nego za Pravni,ali sta je tu je...Ja sam iskreno zeleo od pocetka samo P smer. Ovde,od 200 ljudi koji su radili na P smeru barem 120 se prebacilo sa M...
Znam,ali meni je problem sto je to nesigurno ...Evo upao sam na drugi faks ( Pravni) ,na sf. Najgori scenario bi bio da tamo odustanem a i da se ispalim ovde isto
Imam mnogo vecu motivaciju za FPN nego za Pravni,ali sta je tu je...Ja sam iskreno zeleo od pocetka samo P smer. Ovde,od 200 ljudi koji su radili na P smeru barem 120 se prebacilo sa M...
У којој си слушаоници полагао ?
Ја сам у 17
Gle ovako . Ostani na pravnom i cekaj da vidis hoces li upasti na FPN . Ako upadnes na fpn , ti se lepo ispises sa pravnog i dobijes svoje pare nazad (ako si samof) , ako si budzet onda nista![]()
Evo upao sam na drugi faks ( Pravni) ,na sf.
potpisujem ovaj savet .Prijateljski savet - ostani tamo, sem ako nemas poseban razlog da upises FPN zbog budzeta.
Pohvalno je sto si konkurisao na 3 razlicita faksaLjudi,upao sam na sf...Ali takodje sam upao na budzet na Filozofskom - istorija ( nisam hteo i to da napisem,da me ne smatrate debilom koji je radio na 3 razlicita faksa). Sad tek ne znam sta da radim...
Koji si ti kralj, tamo gde najmanje primaju na budzet usao si, a tamo gde ih primaju 600 nisi.
Od sva pomenuta tri, najisplatljiviji je Pravni, a izmedju FPN i istorije i nema neke razlike sto se perspektivnosti tice.
Ako imas para, volje i vremena, upisi se na dva fakulteta istovremeno...![]()
ja sam bas 20. ispod crte. imam funu sansu, m?