ok...hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' može da se sluša IPT 2 u drugom semestru ako se u prvom ne položi IPT 1?
Takvi kao ti i ne treba da upisuju FPN. Odavno debilniji komentar nisam pročitao![]()
Planiram da upisem zurnalistiku, pa me zanima da li se boduju neke diplome sa takmicenja koje osvojis u gimnaziji?
Takvi kao ti i ne treba da upisuju FPN. Odavno debilniji komentar nisam pročitao![]()
Ja ne znam sta pre da pitam... :/
kupila sam tu zutu gramatiku pise da su autoru Zivojin Stanojcic i Ljubomir Popovic???? jel to ta?
da li za pravopis i teoriju knjizevnosti isto treba neka posebna knjiga... i koja ako neko zna?
i da li i do kad treba da se prijavi za pripreme u februaru? znam znam smaram... ali ono svaka pomoc je dobro dosla.... hvala vam unapred....
Hvalaaaa ti punooooo![]()
a sta pise za ostale predmete ako znas?![]()
Da li može da se konkuriše i za međunarodni smer i za politikologiju? Mislim u isto vreme! Hvala
Evo i ja da se predstavim... Pratim vec duze vreme vase poruke, tako da vas necu pitati tipicna pitanja, znam koja literatura je potrebna i sve to... Planiram da upisem novinarstvo, ali jos uvek nisam sigurna, pa htedoh da pitam jer na taj odgovor nisam naisla dok sam prelistavala ove stranice, da li je moguce konkurisati na dva smera na FPN-u?
Pozzz svima i unapred hvala...
Da li može da se konkuriše i za međunarodni smer i za politikologiju? Mislim u isto vreme! Hvala
Приликом полагања пријемног испита може се конкурисати само на ЈЕДАН смер. Хтео сам и ја прошле године да конкуришем на два, али пошто није могло одлучио сам се за један од два и ево ме сада гиљам к'о нездрав на том једном.![]()
![]()
Ако нешто још треба, омладино питајте слободно, видим да су и моје колеге и ове дивне колегинице ажурне што се тиче одговора!
Мене ме није било има пар месеци, ал' ево сад сам ту мало...хехеххе