dreamgirl^^
Početnik
- Poruka
- 50
Da, evo upravo dobih odgovor od pr tima da se moze konkurisati na dva smera... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steta, ja sam htela da konkurisem na dva jer nikako ne mogu da se odlucim... Izgleda cu se drzati prvobitnog izbora, tj. konkurisacu za novinarstvo i komunikacije... Eto ja imam jos jedno pitanje, tice se odnosa medju studentima... Cula sam da ima dosta klasifikovanja tamo, tj. svi (pod svi mislim na studente) gledaju ko si, sta si, odakle si i da se tesko uklapas medju drustvo osim ako nemas dobre "predispozicije"... Da li je to istina?
Jedna devojka iz moje okoline se navodno prebacila sa tog faksa jer joj je bilo dosta toga...
Ma ne sekiram se, samo sam zelela informacije iz prve ruke![]()
Ja zivim 120 km od Bg-a pa se iskreno nadam da cu se uklopiti... Ako upadnem na faks naravno...![]()
interesuje me smer socijalna politika i socijalni rad...sve o ovom smeru..kakve su mogucnosti nakon zavrsetka... ??![]()
Izvinjavam se ako je ovo do sada 100 puta pitano:
Da li postoji budzet za master na FPN?[/QUOTE
aha,ukucaj FPN master budzet u google i izaci ce tine znam koliko tacno primaju,ali deluje mi kao da nije puno
А овде ти пише све везано за припремну наставу.
http://www.fpn.bg.ac.rs/2011/01/20/pripremna-nastava-za-polaganje-prijemnog-ispita-2011-godine/
Нема на чему, надам се да ћемо бити колегенице, и ја ћу конкурисати за новинарски!!![]()
Izvinjavam se ako je ovo do sada 100 puta pitano:
Da li postoji budzet za master na FPN?[/QUOTE
aha,ukucaj FPN master budzet u google i izaci ce tine znam koliko tacno primaju,ali deluje mi kao da nije puno
Hvala. Googlovala sam, ali ne izlaze neki posebni rezultati. Jedino sto sam nasla jeste nesto o vracanju para u aprilu. Dakle, covek mora da se upise na samofinansiranje, placa rate, pa mu mozda, eventualno, nekad, vrate pare?
Ili postoji mogucnost da se odmah upise master na budzet?
Nego ljudi, mrzi me da citam prethodne postove, ko sve upisuje ove godine medjunarodne odnose? Malo da se skontamo, verovatno smo buduce kolege, pomognemo jedni drugima i tako. (:
i ja sam isto to cuo...ja srpski spremam vec,al sociologiju sam za sada samo prvu oblast preshla xD
koliko sam ja chula na im pripremama nishta ne objashnjavaju vec samo kazu na shta treba da se obrati posebna paznja od gradiva.Vi javite da li sam u pravu xP