FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Moze li neko da kaze o cemu je bilo reci u slusaonici 2 (politikoloski smer) i da li smo dobili raspored predavanja itd?

Распоред имаш на сајту факултета (под опцијом Предавања). :whistling: А у слушаоници 2 (наш смер) па ништа се посебно није причало...појаснио нам је госн. асистент шта је "болоња" у практичном смислу и то је то. У понедељак стартујемо пуном паром...:hahaha:

Чек, чек сви политиколози су стали у двојку? Па колико вас је било, троје?

Знаш како, мало гурнеш ногом, мало мотком и сви стадосмо. :hahaha:

Шалим се, ма било нас је доста, неки су извисили за седење, ал' ***. Мени је било сасвим удобно. :mrgreen:

ovaj fakultet pocinje da mi se dopada.... onaj student prodekan je naprosto aaaaaa... savrsen je ^^

O, sta je tebi u glavi zeno :eek:. Svidja ti se pogresna stvar. Bilo bi bolje da ti se svidjaju ingeniozni stvaraoci poput Platona, Aristotela, Loka i Rusoa, a ne student prodekan. Mislim da nikad neces saznati sta je to SAVRSENO. Zalosno je sto vecina danasnjih generacija ima potpuno izmenjen sistem vrednosti. A i sta ja trosim reci. Uzivaj u skolovanju.

O, sta je tebi u glavi zeno :eek:. Svidja ti se pogresna stvar. Bilo bi bolje da ti se svidjaju ingeniozni stvaraoci poput Platona, Aristotela, Loka i Rusoa, a ne student prodekan. Mislim da nikad neces saznati sta je to SAVRSENO. Zalosno je sto vecina danasnjih generacija ima potpuno izmenjen sistem vrednosti. A i sta ja trosim reci. Uzivaj u skolovanju.
hah ma opusteno... ja i onako nameravam da studiram 10ak godina tako da...
a skontala sam da tog lika vecina ne voli... hahahh carski...

Back