Увек је почињала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема ту ништа безвезе, ништа обавезно или озбиљно се не деси у тих пар дана наставе.
Moze li neko da kaze o cemu je bilo reci u slusaonici 2 (politikoloski smer) i da li smo dobili raspored predavanja itd?
zna li neko do kada su prijave za oktobar 2? i koliko ispita se moze prijaviti?
ovaj fakultet pocinje da mi se dopada.... onaj student prodekan je naprosto aaaaaa... savrsen je ^^
do 5. ili 6. nisam sigurna...a samo 1 ispit moze da se prijavi...
ovaj fakultet pocinje da mi se dopada.... onaj student prodekan je naprosto aaaaaa... savrsen je ^^
Чек, чек сви политиколози су стали у двојку? Па колико вас је било, троје?
nije mi jasno kako nema nikakvog obavjestenja na sajtu. je li to sigurno? cula sam da se na dosta fakulteta mogu prijaviti 2 ispita, zato pitam![]()
to za 1 ispit je sigurno, prijavila sam ga pre nekoliko dana, 1100 dinara je...a kažem ti, nisam sigurna do kada moze, a 8. , 9. , i 10. je inace sam rok, to verov. znas.![]()
tako je ..ja sam danas prijavila ono budjavo pravo ..dva puta me obarala vestica![]()
joj ne pominji mi je...ja sam polozila, ali mi je zato ocena...:@ ok da nisam znala, ali ume ona tako da te...cula sam da je asistent super, da pušta ljude kad bi ti on bio bilo bi superi vidi da ne ucis iz skripte!
hah ma opusteno... ja i onako nameravam da studiram 10ak godina tako da...O, sta je tebi u glavi zeno. Svidja ti se pogresna stvar. Bilo bi bolje da ti se svidjaju ingeniozni stvaraoci poput Platona, Aristotela, Loka i Rusoa, a ne student prodekan. Mislim da nikad neces saznati sta je to SAVRSENO. Zalosno je sto vecina danasnjih generacija ima potpuno izmenjen sistem vrednosti. A i sta ja trosim reci. Uzivaj u skolovanju.