FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ljudi da se ne zanosimo, PROSIRENJA LISTE NEMA. Zvao sam fax i rekli su mi, jbga sta da vam kazem kad se ja sa 270 i nekog mesta nadam upadu...

pa tek kasnije salju ministarstvu zahtev za prosirenje..tako je bilo prosle godine kad sam ja upisivala fax ..opusteno ..doduse prosiruju za nekih 20ak mesta .. ja sam bila 105 a primali 100 i falilo mi je 0.4 poena .i upala sam jer su 12 odustali :zper::zper:

pa tek kasnije salju ministarstvu zahtev za prosirenje..tako je bilo prosle godine kad sam ja upisivala fax ..opusteno ..doduse prosiruju za nekih 20ak mesta .. ja sam bila 105 a primali 100 i falilo mi je 0.4 poena .i upala sam jer su 12 odustali :zper::zper:

ja sam 110. a primaju 100 sta mislis imam li sanse da upadnem?
i meni su isto rekli da jos uvek nemaju zvanicnu informaciju o prosirenju liste......ali nadam se da ce ga biti ili da ce 10ak njih odustati

ja sam 110. a primaju 100 sta mislis imam li sanse da upadnem?
i meni su isto rekli da jos uvek nemaju zvanicnu informaciju o prosirenju liste......ali nadam se da ce ga biti ili da ce 10ak njih odustati

poslednja devojka koja je upala prosle godine bila je 117. jer neki izmedju 100 i 117.nisu dosli ...pa je upala ...budi tu na prozivci i budi kad se upisuju ovi sto su upali ..na kraju kada se zavrsi upis pitataj koliko je njih odustalo i znaces imas li sanse... :cool:
ja misim da upadas :klap::klap:

ma nisu se prosle godine upisali ljudi koji nisu upali odmah na redovnoj prozivci vec su pozvani tri dana kasnije da se pojave posto su predhodno za svaki smer napisali na sajtu koliko je ljudi odustalo,a sto se tice prosirenja to su objavili 16 jula prosle godine jer prvo valjda salju zahtev da im odobre broj za koliko mogu da prosire imate semu kako se sve to odvijalo prosle godine postavio sam link.

poslednja devojka koja je upala prosle godine bila je 117. jer neki izmedju 100 i 117.nisu dosli ...pa je upala ...budi tu na prozivci i budi kad se upisuju ovi sto su upali ..na kraju kada se zavrsi upis pitataj koliko je njih odustalo i znaces imas li sanse... :cool:
ja misim da upadas :klap::klap:

ne znam kad je prozivka na sajtu ne pise nista meni su rekli tek posle upisa da ce na sajtu objaviti koliko njih je odustalo i da li je lista prosirena

ne znam kad je prozivka na sajtu ne pise nista meni su rekli tek posle upisa da ce na sajtu objaviti koliko njih je odustalo i da li je lista prosirena

pa da ..al ti ja kazem oni tog dana kad se upisuju ovi znaju koliko je odustalo ..sacekaj kraj i pitaj one zene sto rade u amf.
i upis nije taj dan naravno nego posle 3 kao sto napisa neko gore ...
ma sajt ti je propast...bolje se raspituj na faxu .okacice oni na vrata od amf.il pored njega vazne informacije

pa da ..al ti ja kazem oni tog dana kad se upisuju ovi znaju koliko je odustalo ..sacekaj kraj i pitaj one zene sto rade u amf.
i upis nije taj dan naravno nego posle 3 kao sto napisa neko gore ...
ma sajt ti je propast...bolje se raspituj na faxu .okacice oni na vrata od amf.il pored njega vazne informacije

jedini problem je sto nisam iz beograda a kad pozovem fax oni mi uvek kazu prati sajt i vise mi nista nije jasno, poludecu :dash:
tebi hvala u svakom slucaju :)

ljudi.... fakultet svake godine spusta crtu i pusta ljude koji su ispod 140og mesta. Tako rade svake godine i to ne samo fpn nego i ostali fakulteti. prosle godine je bila ista situacija a na medjunarodne je upisano 207 ljudi. I naravno da nece reci odmah da je prosirena lista, kada je to jedna procedura...Salje se zahtev ministarstvu koje kasnije odobrava produzetak liste ili ne odobrava. U interesu nas je da se prosiri lista, kao sto je i u finansijskom interesu fakulteta. Broj kojim ce se prosiriti lista je nepoznat sve do odobrenja ministarstva. I to se odvija tek nakon konacnog upisa......U svakom slucaju, mozemo samo da cekamo. Ne mozemo da ocekujemo od fakulteta da nam par dana posle jedinstvene rang liste kazu da ce biti prosirenja, kada ni konacna nije izasla.
Zato glavu gore, pratite dogadjanja na fakultetu i nadajmo se produzetku liste, makar pribliznom broju u odnosu na prethodnu godinu, koja je po bodovima bila daleko slabija od nase generacije. UZDRAVLJE!!!

A kako ide za novinarstvo? Primaju 160. a ja sam 190. Da li mogu da se nadam prosirenju liste za 30 mesta? I jel se sutra ulaze zalba? Ko ima pravo da je podnese i da li to uopste vredi?

ima nade.. ;) prosle godine je najvise prosirena lista za medjunarodni i novinarski...
sto se tice zalbe... idi pogledaj test...meni nisu priznata dva tacna odgovora
tek posle zalbe su priznali SAMO JEDAN iako je i drugi bio tacan
i sto je najgore 3x sam pitala za to pitanje
prof je meni jasno stavio do znanja bez blama da je drugi odg (?!!)...
ja se nasmejem jer sam prethodno u knjizi pogledala i nisam debil covek je umro mnogo pre
i nije mogao da vlada u to vreme.. :eek: :roll: :lol:
prof valjda video da je ispao budala i posle pita da li sam upala...strasno...

Poslednja izmena:
ima nade.. ;) prosle godine je najvise prosirena lista za medjunarodni i novinarski...
sto se tice zalbe... idi pogledaj test...meni nisu priznata dva tacna odgovora
tek posle zalbe su priznali SAMO JEDAN iako je i drugi bio tacan
i sto je najgore 3x sam pitala za to pitanje
prof je meni jasno stavio do znanja bez blama da je drugi odg (?!!)...
ja se nasmejem jer sam prethodno u knjizi pogledala i nisam debil covek je umro mnogo pre
i nije mogao da vlada u to vreme.. :eek: :roll: :lol:
prof valjda video da je ispao budala i posle pita da li sam upala...strasno...

Cek,cek..kad si ti to ulozila zalbu??:roll:

Back