ljudi da se ne zanosimo, PROSIRENJA LISTE NEMA. Zvao sam fax i rekli su mi, jbga sta da vam kazem kad se ja sa 270 i nekog mesta nadam upadu...
pa bre ljudi uvek ima sledeca godina
wuhuuuuuu
cestitam onima koji su upali.....i ekonomski nije los

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi da se ne zanosimo, PROSIRENJA LISTE NEMA. Zvao sam fax i rekli su mi, jbga sta da vam kazem kad se ja sa 270 i nekog mesta nadam upadu...
A vidis, npr. meni su rekli da nemaju zvanicnu informaciju i da ce se to tek znati.
Ipak, sto se tebe tice, pa i da je bude prosirenja, ne mislis valjda da ce prosiriti za 100+ mesta?
Pa ne ide to bas tako. I sa prosirenjima i bez, oni moraju da imaju odredjeni broj studenata. Moze da ih bude 250 sa preko 60 poena, ali to ne znaci nista.
pa tek kasnije salju ministarstvu zahtev za prosirenje..tako je bilo prosle godine kad sam ja upisivala fax ..opusteno ..doduse prosiruju za nekih 20ak mesta .. ja sam bila 105 a primali 100 i falilo mi je 0.4 poena .i upala sam jer su 12 odustali![]()
ja sam 110. a primaju 100 sta mislis imam li sanse da upadnem?
i meni su isto rekli da jos uvek nemaju zvanicnu informaciju o prosirenju liste......ali nadam se da ce ga biti ili da ce 10ak njih odustati
poslednja devojka koja je upala prosle godine bila je 117. jer neki izmedju 100 i 117.nisu dosli ...pa je upala ...budi tu na prozivci i budi kad se upisuju ovi sto su upali ..na kraju kada se zavrsi upis pitataj koliko je njih odustalo i znaces imas li sanse...
ja misim da upadas![]()
ne znam kad je prozivka na sajtu ne pise nista meni su rekli tek posle upisa da ce na sajtu objaviti koliko njih je odustalo i da li je lista prosirena
pa da ..al ti ja kazem oni tog dana kad se upisuju ovi znaju koliko je odustalo ..sacekaj kraj i pitaj one zene sto rade u amf.
i upis nije taj dan naravno nego posle 3 kao sto napisa neko gore ...
ma sajt ti je propast...bolje se raspituj na faxu .okacice oni na vrata od amf.il pored njega vazne informacije
jedini problem je sto nisam iz beograda a kad pozovem fax oni mi uvek kazu prati sajt i vise mi nista nije jasno, poludecu
tebi hvala u svakom slucaju![]()
jedini problem je sto nisam iz beograda a kad pozovem fax oni mi uvek kazu prati sajt i vise mi nista nije jasno, poludecu
tebi hvala u svakom slucaju![]()
A kako ide za novinarstvo? Primaju 160. a ja sam 190. Da li mogu da se nadam prosirenju liste za 30 mesta? I jel se sutra ulaze zalba? Ko ima pravo da je podnese i da li to uopste vredi?
ima nade..prosle godine je najvise prosirena lista za medjunarodni i novinarski...
sto se tice zalbe... idi pogledaj test...meni nisu priznata dva tacna odgovora
tek posle zalbe su priznali SAMO JEDAN iako je i drugi bio tacan
i sto je najgore 3x sam pitala za to pitanje
prof je meni jasno stavio do znanja bez blama da je drugi odg (?!!)...
ja se nasmejem jer sam prethodno u knjizi pogledala i nisam debil covek je umro mnogo pre
i nije mogao da vlada u to vreme..![]()
![]()
prof valjda video da je ispao budala i posle pita da li sam upala...strasno...