ludjakinja91
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
nadam se da sam nekom ulepsala dan, odustajem od soc rada i soc politike
Inece upala sam na BUDZET, tako da prvi ispod crte prepustam ti moje mesto....
a ovi dole svi idu za jedno gore![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da sam nekom ulepsala dan, odustajem od soc rada i soc politike
Inece upala sam na BUDZET, tako da prvi ispod crte prepustam ti moje mesto....
a ovi dole svi idu za jedno gore![]()
Valjda ce 5 da odustane...
hahaha prvo se zalili kako nece upisati uopste sad se zale ako budu sf
mislim da uskoro brisem profil ne mogu vise da citam ove gluposti
sad si 104
znam da riba ide na fb zato se radujem![]()
Nisam,ona nije upisala politikologiju![]()
'ajmo, valjda ce 23 iznad mene upisati nesto drugo, pa da budem na budzetu... ahahahahahaha
HAHAHAHA
AJDE CE MOZDA NJIH 41 DA ODUSTANU DA SE JA UPISEM NA MEDJUNARODNE !!! AHAHA
OPTIMIZAM !! JA TO MOGU JA TO ZELIM JA TO HOCU XD
INACE DANAS SAM NA EKONOMSKOM UBOLA CELIH 60 POENA
TAKO DA CIKE KOJE SU ODLUCILE DA NE PROSIRUJU LISTU MOGU DA MI PLJUNU POD PROZOR DA MI SE KLIZAJU UDVARACI XD![]()
![]()
HVALA UNAPRED XD![]()
soc rad e tako? odustajes?![]()
STA? NA MEDJUNARODNIM SA M 181. MESTOza dlaku mi izmako budzet xD
![]()
![]()
![]()
![]()
Konačna rang lista se objavljuje 05. 07. i uz nju se objavljuje raspored upisa primljenih kandidata po studijskim programima, tako da će se možda desiti da se ne upisujemo svi sedmog, ali, u svakom slučaju, raspored će biti objavljen na sajtu, a na konačnoj listi videće se ko je odustao, da li je neko uložio žalbu ili tako nešto, jer ako neko odustane, konačna lista se menja, a to će se videti 05.07.
Konačna rang lista se objavljuje 05. 07. i uz nju se objavljuje raspored upisa primljenih kandidata po studijskim programima, tako da će se možda desiti da se ne upisujemo svi sedmog, ali, u svakom slučaju, raspored će biti objavljen na sajtu, a na konačnoj listi videće se ko je odustao, da li je neko uložio žalbu ili tako nešto, jer ako neko odustane, konačna lista se menja, a to će se videti 05.07.
gresis...
Konacna rang lista podrazumeva posle zalbi da li su nekome dodali jos koji bod...moze da se desi da bude pomeranja...a ko je odustao i nije se pojavio znacete posle upisa..zato morate pratiti sve po faksu i sajtu...
upis se obavlja po smerovima,prvo idu budzetlije pa onda samof.Nema nikakve prozivke i slicno.e tek posle svega toga znace se ko sta gde...jedino mozete da budete na upisu pa da gledate ko se pojavio ko nije..a to znaci dobra 3-4 sata cekanja i brojanja ljudi...
gresis...
Konacna rang lista podrazumeva posle zalbi da li su nekome dodali jos koji bod...moze da se desi da bude pomeranja...a ko je odustao i nije se pojavio znacete posle upisa..zato morate pratiti sve po faksu i sajtu...
upis se obavlja po smerovima,prvo idu budzetlije pa onda samof.Nema nikakve prozivke i slicno.e tek posle svega toga znace se ko sta gde...jedino mozete da budete na upisu pa da gledate ko se pojavio ko nije..a to znaci dobra 3-4 sata cekanja i brojanja ljudi...
pa sad najbolje jos da razapnemo sator i dodjemo ispred fakulteta i cekamo koliko ce se njih predomisliti i odustati valjda trebaju da nadju neki efikasniji nacin da obaveste ljude jer ipak je njih mnogo imalo fpn-kao plan b PA NEK PUTUJU IGUMANI a ovi likovi nek prosiruju ove liste.