delijars
Početnik
- Poruka
 - 33

i to ti je ukupno 81 sto se cimas pa upisaces sa tim bodovima, jel ovde nas neko Z..........!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LJUDI POSTOJI LI PROZIVKA NA FPN-u ??? Joj sanse su mi minimalne, imacu ispod 50 bodova za novinarski... UZAS, a 31 imam iz skole

jaoo..a ja isla logikom Kosovo i Makeonija su bili pod Turcima..a mir u Londonu je sklopljen kad smo protiv njih ratovaliJeste to tacno, ali pitanje je bilo Kosovo i Makedonija... Znaci 49 strana, prvi pasus.![]()
ljudovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ko ima fejs neka ide PrTeam Fpn.....
ko nema... evo ovde cu kopirat...
NECE BITI PROSIRENJA LISTE TAKO DA SEM PRIMEDBI KOJE SE MOGU PODNETI 03.07.2010. godine od 9.30h do 12.30h konacan broj studenata koji se upisuje na FPN je 500, po smerovima politikologija 35Budzet-65samofinanasiranja, medjunarodni 35budzet-105samofinasiranje, novinarski 50budzet- 110samofinansiranje, socijalni 30buzdet-70samofinasiranje
Jedinstvena rang lista je gotova i okacena je na Fakultetu politickih nauka. Uskoro ce se naci i na sajtu Fakulteta
tako su oni napisali na svom proifilu........
sta cemo???????????!!!!!!!!!!
e ovako... na ono prteam posaljite im poruku u inbox i reci ce vam rezulatate... ja sam izgleda na budzetu... smanjili su kriterijum... ovo je da ne poverujes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!