FAKULTET POLITICKIH NAUKA

i ja sam tuuuuuuuuu :::))))))))))) ni ja necu upisati fax ::))) imam 21 svecani poen koji nosim iz skole,a prijavila sam se na fakultet bezbednosti i na politicke nauke-socijalna politika i socijalan rad ::)))
i bas me zanima na kojoj listi cu da budem vise zadnja ::)))
ucila sam,dosta psihologiju,sociologiju isto,ali kao da nisam. .ustav drugi dan. .imala sam nevidjenu tremu,posle citanja vasih komentara malo manju,svidja mi se sto ste jako realni i optimisticni ::)))

mislim da ta rang-lista po proseku nece ni postojati,a mozda je i bolje da ne postoji ::)))

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ja se slazem sa tobom ...sex pa alkohol

Veruj mi da je bolje prvo alkohol pa sex mmm i miss my bf :zcepanje::hahaha:

Ljudi realno ludjakinja je u pravu, svi ste nesto naucili i svi nesto znate, iskreno ja imam 10ak odg na tom infostudu, ali ti testovi su svi na prepoznavanje i ne znam dal bih mogla da odg na njih da mi stave npr samo crtu...
Ja sam danas posvetila ustavu,i naucila sam ono sto je meni bitno i ima 10 str malih u mojoj svesci... Sociologiju nesto znam nesto mesam stalno,bukvalno ako me u***** pitanje, tabele ako me usere, a srpski nisam ni pipnula i evo sad cu da ga radim, ali uvek sam imala 5 iz srpskog i valjda se neceg secam...

Ne znam, ako vam je utesno ja sam cula da su prosle god toliko prosirili listu za novinarstvo da su ljudi na 240.mestu upali...

I takodje ako vam je utesno ja ako upadnem na sf(sto nije mala mogucnost) mozda i ne upisem, jer ne znam dal cu imati para,jer mi sestra mozda isto padne na sf i to na arhitekturi... tako da, mozete da zamislite kako se divno osecam kad imam saznanje ne da moram da upadnem, nego da moram da budem u prvih 50 i kad mi keva to svaki dan nabija na nos... dobijam nervne napade imam nenormalnu tremu, dosad je nisam imala, al prijemni je jbn sutra i ne znam mnogo sam nervozna, nisam navikla na ovakav asocijalan zivot...

Kako god da bude na kraju, zelim vam svima mnogo srece, zaista sam vas mnogo zgotivila i bice mi zao za svakog od vas ako ne upadne, ali zaista mnogo... Vi ste trenutno moja jedina komunikacija sa svetom i volela bih da vas sve upoznam jer delujete stvarno mnogo kul...
:heart::heart::heart: raznezila sam se:per:
:besna::besna::besna: ajde jedva cekam da prodje ovaj pakao pa da vrsimo obred! :D

Back