FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Moje iskustvo u prethodnih sat-dva:
Javi mi se jedna od dve naj drugarice na msn i ona upisuje sumarski, prijavljeno ih 88, 100 upada na budzet.
U istom momentu, zove me druga naj drugarica, a inace se ne cujem ni sa jednom ni drugom danima i tu pocnem da placem kao luda, totalno pukla!
I odem u setnju sa ovom sto me zvala, sto istovremeno znaci izlazak posle 9 dana iz kuce!!! Po kisi u trenerka pidzami, sa kisobranom, i kosom neopranom 3 dana!!! Mislim ko me poznaje, zna da je to nemoguce da se meni desi, ali eto sad sam super! Isplakala se kao kreten po ulici i kisi, nadisala se svezeg vazduha, dosla kuci, skuvala caj i dosla da vidim sta moje buduce kolege rade :) Je l' tako? Tako je :) volim vas puno :D

Jel moze da se radi prijemni obicnom, pa hemijskom...i da se ta obicna vidi malo ispod hemijske ako ne stignem da obrisem??? Piše da je obicna zabranjena, ali valjda nam ih nece oduzimati....
p.s. kad ste vec svi poceli- ja ustav pocinjem sad da ucim, sociologiju nisam ucio uopste,procitacu je sutra...a na infostudu imam 4 poena :rotf: I UBEĐEN SAM DA CU UPASTI NA MEĐUNARODNE! 140 ili 200 kad prosire listu-nevazno...ali upadam!
To je optimizam :pop2:

ima 2 natase sad ne znam koja je ona "moja" hahaha pogubila sam se skorz aaaaa
PA STA SAD NIKO NE SME DA RADI TEST STA?
ae sad foliranti idite radite test iz soc na infostudu i javite mi koliko ste imali...niko ne bi imoa manje od 12 i onda ovde *****te kako nista ne znate...nista vam neverujem

E, ja sam "tvoja Natasha"... Nije da ne smemo da radimo test nego je taj na infostudu mnogo drugaciji, sve je na zaokruzivanje a na prijemnom ce mahom biti suprotno...

Jel moze da se radi prijemni obicnom, pa hemijskom...i da se ta obicna vidi malo ispod hemijske ako ne stignem da obrisem??? Piše da je obicna zabranjena, ali valjda nam ih nece oduzimati....
p.s. kad ste vec svi poceli- ja ustav pocinjem sad da ucim, sociologiju nisam ucio uopste,procitacu je sutra...a na infostudu imam 4 poena :rotf: I UBEĐEN SAM DA CU UPASTI NA MEĐUNARODNE! 140 ili 200 kad prosire listu-nevazno...ali upadam!
To je optimizam :pop2:

SVAKA CAST !!!!!! :worth: :worth: :worth:

Back