popkeeee
Aktivan član
- Poruka
- 1.697
ljudi o kakvim prijavama pricate? 
jedina cifra koju imam je onaj deo sto su odcepili od prijave i tamo pise 0000083

jedina cifra koju imam je onaj deo sto su odcepili od prijave i tamo pise 0000083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi o kakvim prijavama pricate?
Preko puta FPN-a![]()
Dobro jutroJa tek sad idem da ucim ustav, po prvi put
DDD
Dobro jutroJa tek sad idem da ucim ustav, po prvi put
DDD
Veruj mi da je bolje prvo alkohol pa sex mmm i miss my bf
Ljudi realno ludjakinja je u pravu, svi ste nesto naucili i svi nesto znate, iskreno ja imam 10ak odg na tom infostudu, ali ti testovi su svi na prepoznavanje i ne znam dal bih mogla da odg na njih da mi stave npr samo crtu...
Ja sam danas posvetila ustavu,i naucila sam ono sto je meni bitno i ima 10 str malih u mojoj svesci... Sociologiju nesto znam nesto mesam stalno,bukvalno ako me u***** pitanje, tabele ako me usere, a srpski nisam ni pipnula i evo sad cu da ga radim, ali uvek sam imala 5 iz srpskog i valjda se neceg secam...
Ne znam, ako vam je utesno ja sam cula da su prosle god toliko prosirili listu za novinarstvo da su ljudi na 240.mestu upali...
I takodje ako vam je utesno ja ako upadnem na sf(sto nije mala mogucnost) mozda i ne upisem, jer ne znam dal cu imati para,jer mi sestra mozda isto padne na sf i to na arhitekturi... tako da, mozete da zamislite kako se divno osecam kad imam saznanje ne da moram da upadnem, nego da moram da budem u prvih 50 i kad mi keva to svaki dan nabija na nos... dobijam nervne napade imam nenormalnu tremu, dosad je nisam imala, al prijemni je jbn sutra i ne znam mnogo sam nervozna, nisam navikla na ovakav asocijalan zivot...
Kako god da bude na kraju, zelim vam svima mnogo srece, zaista sam vas mnogo zgotivila i bice mi zao za svakog od vas ako ne upadne, ali zaista mnogo... Vi ste trenutno moja jedina komunikacija sa svetom i volela bih da vas sve upoznam jer delujete stvarno mnogo kul...
raznezila sam se
ajde jedva cekam da prodje ovaj pakao pa da vrsimo obred!
![]()
Ustav je više dosadan nego što je težak![]()
Ljudi, srecno svima... Ako polazete sjutra...
Javite obavezno sta ste uradili.![]()
Šta ti je teško?mnogo dosadan i previse tezak!
Šta ti je teško?
Koji deo, meni lakše 100x nego istorijaa sta nije? glupi ustav..
Koji deo, meni lakše 100x nego istorija
![]()
a mozes li da pogledas i za mene socijalni smer broj prijave mislim da je 1200 i nesto nisam siguran