FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Pecka patrijarsija je obnovljena 1557. godine za vreme sultana Sulejmana I Velicanstvenog (Zakonodavac), a ponovo je ukinuta 1766. godine....
I ja Istoriju i Ustav mislim da znam... Sociologiju onako...
Inace, takodje zelim da vidim koliko se prijavilo za moj smer... Mislim da je za medjunaropdni dosta... :-/

zasto se ljudi sa fb-a dopisuju ovde i tripuju me:zper:
drugarici hocete da se nadjemo ispred faksa u utorak svi sa foruma da idemo da pijemo:whistling:
ja znam muze, ne znam tabele, znam neke gluposti a ne znam neke osnovne stvari, kako je sta ostalo u glavi...
ustav cu imati - bodove iako je to nemoguce:zcepanje: ne znam definiciju ustava :hahaha:
:cmok: ovaj smajli opisuje kako se ustav i sociologija smuvali :zcepanje:
prsla sam:eek:

zasto se ljudi sa fb-a dopisuju ovde i tripuju me:zper:
drugarici hocete da se nadjemo ispred faksa u utorak svi sa foruma da idemo da pijemo:whistling:
ja znam muze, ne znam tabele, znam neke gluposti a ne znam neke osnovne stvari, kako je sta ostalo u glavi...
ustav cu imati - bodove iako je to nemoguce:zcepanje: ne znam definiciju ustava :hahaha:
:cmok: ovaj smajli opisuje kako se ustav i sociologija smuvali :zcepanje:
prsla sam:eek:

ma ko ce da ceka utorak..vi sto zavrsavate pre 3 cekajte nas ispred kafane u pon:zcepanje:ž
p.s. da da bas su tacni evo bas trazim sebe na listi:zcepanje:

ja sam crko ali resio sam celu psihologiju moram da predjem do ujutru bar nju kolko tolko da znam :eek:

ti da sednes negde ispred mene da prepisujem psih a ti od mene prepisuj soc ( ipak znam vise od tebe:hahaha: ) a za ustav cemo da se snadjemo:D
posto ja moram iz psih 25 a ne znam dobro! ja tek sad kontam da sam zaboravila i ono sto sam znala.zbog soc nisam imala vremena da ponavljam..j*b*t od licnosti pa do kraja ni rec ne znam :eek:

ti da sednes negde ispred mene da prepisujem psih a ti od mene prepisuj soc ( ipak znam vise od tebe:hahaha: ) a za ustav cemo da se snadjemo:D
posto ja moram iz psih 25 a ne znam dobro! ja tek sad kontam da sam zaboravila i ono sto sam znala.zbog soc nisam imala vremena da ponavljam..j*b*t od licnosti pa do kraja ni rec ne znam :eek:

hahahahahahhahah mozda cemo i moci da prepisujemo....:zcepanje: nema sanse...

Back