nista mi ne pada na pamet
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
ako bude lista po bodovima iz skole onda mene trazite tamo na kraju hahhhahah
i ja sam isto tu negde, bar da sam prijemni dobro spremio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako bude lista po bodovima iz skole onda mene trazite tamo na kraju hahhhahah
Izasla rang lista sa bodovima iz skole na sajtu FB-a...na fpn-u ce danas posle 16h![]()
e hvala a kada je obnovljena poslednji put?Pecka patrijarsija je obnovljena 1557. godine za vreme sultana Sulejmana I Velicanstvenog (Zakonodavac), a ponovo je ukinuta 1766. godine....
I ja Istoriju i Ustav mislim da znam... Sociologiju onako...
Inace, takodje zelim da vidim koliko se prijavilo za moj smer... Mislim da je za medjunaropdni dosta... :-/
Ne bih da vas mracim,al to posle 16h je u njihovoj praksi jako sirok pojam
Stoga,nadajte se da ce biti brzo...ali s obzirom na sve njihove prethodne-nemojte se nervirati ukoliko se ne pojavi do 12![]()
![]()
Ja sam jedva upisao gimnaziju, bio sam medju zadnjima, kad sam se upisivao žena pita za prezime a ja reko bolje vi okrenite poslednju stranua imam sad 35 poena iz škole, ti štreberi što imaju 40 poena ne znači da će upisati!!!!
zasto se ljudi sa fb-a dopisuju ovde i tripuju me
drugarici hocete da se nadjemo ispred faksa u utorak svi sa foruma da idemo da pijemo
ja znam muze, ne znam tabele, znam neke gluposti a ne znam neke osnovne stvari, kako je sta ostalo u glavi...
ustav cu imati - bodove iako je to nemogucene znam definiciju ustava
ovaj smajli opisuje kako se ustav i sociologija smuvali
prsla sam![]()
ja sam crko ali resio sam celu psihologiju moram da predjem do ujutru bar nju kolko tolko da znamnista od ucenja haha smara ne mogu vise![]()
ja sam crko ali resio sam celu psihologiju moram da predjem do ujutru bar nju kolko tolko da znam![]()
ti da sednes negde ispred mene da prepisujem psih a ti od mene prepisuj soc ( ipak znam vise od tebe) a za ustav cemo da se snadjemo
posto ja moram iz psih 25 a ne znam dobro! ja tek sad kontam da sam zaboravila i ono sto sam znala.zbog soc nisam imala vremena da ponavljam..j*b*t od licnosti pa do kraja ni rec ne znam![]()