FAKULTET POLITICKIH NAUKA

hahaha nemoj da se zezas sa tim stvarima:D brate necu buduce narkomane nego kolege hahaha
ljudi ja definitivno dolazim i pre 12 ispred faxa haha mislim dok saznam pitanja od ovh u 9 dok nesto naucim hahaha ocekujte me :) i nadam se samo da cete hteti da nam pomognete, mislim ovi ljudi s foruma..nismo konkurencija :) ja bih rado pomogla al radim u 3 na srecu:D
svi koji rade u 3 znaci pre 12 ispred faxa da mi prave drustvo:D

Nema to veze sa narkomanijom,ovo je posebna situacija...u ostalom bolje to nego lekovi za smirenje i tome slicno....:D

Sta kazete da se pre prijemnog,oko 8 sati ustekamo negde i zapalimo koji dzoint za smirenje,a?

e ovo je sve bolje od boljeg... svaki put me oraspolozite kad dodjem ovde....
to je to... kazem ja da je carski faks.. ja pocinjem da pijem od 8 i to je to... jos sa ovim mojim lekovima i kofeinom to je udarna kombinajcija... bice na pola prijemnog, zovite hitnu pomoc...,

e ovo je sve bolje od boljeg... svaki put me oraspolozite kad dodjem ovde....
to je to... kazem ja da je carski faks.. ja pocinjem da pijem od 8 i to je to... jos sa ovim mojim lekovima i kofeinom to je udarna kombinajcija... bice na pola prijemnog, zovite hitnu pomoc...,

hahahahha ja sam rekla posle prijemnog idem na odvikavanje od kofeina... ovo vise nije normalno :D
Ma samo svi da odradimo dobro u ponedeljak i bice posle slavlja
:orkestar:

hahaha nemoj da se zezas sa tim stvarima:D brate necu buduce narkomane nego kolege hahaha
ljudi ja definitivno dolazim i pre 12 ispred faxa haha mislim dok saznam pitanja od ovh u 9 dok nesto naucim hahaha ocekujte me :) i nadam se samo da cete hteti da nam pomognete, mislim ovi ljudi s foruma..nismo konkurencija :) ja bih rado pomogla al radim u 3 na srecu:D
svi koji rade u 3 znaci pre 12 ispred faxa da mi prave drustvo:D

ja i ti najbolje jos 27 uvece da odemo da cekamo ispred faxa taman za to vreme cemo da ucimo :hahaha:

Ova tema je uvek aktivna. Ja opet da se ukljucim. Pokusacu na filoloskom (aktivnija sam na temi, dve ispod ove) i prijemni mi je u utorak. Ali redovno citam sta pisete ovde. Ja sam mislila da ce svi za prijemni da se spreme bruka samo cu ja muka da budem polovicna. Ali vidim, nisam jedina. Sto je dobro, naravno. :lol:

ne zelim da pricam u tudje ime ali mislim da ovde niko nije dobro spremio prijemni za sebe znam sigurno da nisam pa cak i to sto sam kao ucio ne znam najbolje :dash:

Back