FAKULTET POLITICKIH NAUKA

soc 80 str..prema objektu posedovanja svojina moze biti svojina nad predmetima za licnu potrosnju i svojina nad sr za dr proizvodnju..e sad ovo sledece drustvena moc ekonomska funkcionalna itd..jel to neko ucio? ja nisam..ne znam sta tu treba..mrzi me jos i to:(

samo nauci moje sve moci postoje, msm ja sam tako ucila i ucila sam samo sto je on rekao da podvucemo i ne zanima me...
isti je prijemni za sve...
a prva tabela rekao je pitanje da moze biti osnovne grupe drustvenog sistema(ta je tabela jos i laka, ona na 107, ubija...

samo nauci moje sve moci postoje, msm ja sam tako ucila i ucila sam samo sto je on rekao da podvucemo i ne zanima me...
isti je prijemni za sve...
a prva tabela rekao je pitanje da moze biti osnovne grupe drustvenog sistema(ta je tabela jos i laka, ona na 107, ubija...

ako je isti prijemni za sve onda lagano...ispred faxa sam pre 1 :D cekam ove sto rade u 9 i 12 haha

ova knjiga iz ustava je uzas! znala sam da ce mi biti tesko mrzim taj j*e*b*e*n*i predmet!
brate 10000 definicija sta je ustav sta je pravo...brate ja ne znam sta tu treba..odvratno je! necu ni da ucim to..gubim vreme ionako imam jos 2 dana bar psih i soc da uradim..prosto ne mogu da verujem da cu ovo izgovoriti..OBOZAVAM SOC hahaaha kad je uporedim sa ustavom prosto obozavam one autore! ja ne znam..ovi sto zavrsavaju pravni svaka im cast! ja ne mogu ni ovu od 100 str da naucim.glupi tadic..brate napisi jednu definiciju i kraj zasto moraju autori da se proseravaju hahha prsla sam! znaci zatvorila sam knjigu u roku od 10 min! i ne otvaram je vise

hahaha nemoj da se zezas sa tim stvarima:D brate necu buduce narkomane nego kolege hahaha
ljudi ja definitivno dolazim i pre 12 ispred faxa haha mislim dok saznam pitanja od ovh u 9 dok nesto naucim hahaha ocekujte me :) i nadam se samo da cete hteti da nam pomognete, mislim ovi ljudi s foruma..nismo konkurencija :) ja bih rado pomogla al radim u 3 na srecu:D
svi koji rade u 3 znaci pre 12 ispred faxa da mi prave drustvo:D

Ova tema je uvek aktivna. Ja opet da se ukljucim. Pokusacu na filoloskom (aktivnija sam na temi, dve ispod ove) i prijemni mi je u utorak. Ali redovno citam sta pisete ovde. Ja sam mislila da ce svi za prijemni da se spreme bruka samo cu ja muka da budem polovicna. Ali vidim, nisam jedina. Sto je dobro, naravno. :lol:

Back