ludjakinja91
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
ma neka se cupic vise nosi u k...po njemu je sve bitno..i na kojoj se str nalazi hahahha
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uci i tu moc, evo sad sam pogledala, meni je sve tu oblezeno (bila sam na pripremama) cupic je rekao da je tu SVE BITNO![]()
jel neko naucio mozda prvu tabelu? jel postoji taj genije![]()
ti bas ucis i za FB i FPN![]()
kaste i stalezi su veliki zatvoreni dr slojevi?
soc 80 str..prema objektu posedovanja svojina moze biti svojina nad predmetima za licnu potrosnju i svojina nad sr za dr proizvodnju..e sad ovo sledece drustvena moc ekonomska funkcionalna itd..jel to neko ucio? ja nisam..ne znam sta tu treba..mrzi me jos i to![]()
Isti prijemni za sve? Onda od koga da ocekujem prenos soc. i ustava? xD
samo nauci moje sve moci postoje, msm ja sam tako ucila i ucila sam samo sto je on rekao da podvucemo i ne zanima me...
isti je prijemni za sve...
a prva tabela rekao je pitanje da moze biti osnovne grupe drustvenog sistema(ta je tabela jos i laka, ona na 107, ubija...
mislila da sam cu imati 0 iz soc al ipak cu iz ustava haha ne mozda nego sigurno jedino ako ce neko da mi uradi par pitanja hahahaaha katastrofa..
a ja cu imati 0 i iz ustava i iz soc.![]()
po zilioniti put isti je prijemni, no dobro -.-
vi socijalci od novinara ocekujete, a mi cemo od ovih p. i m.
ja sam ispred faksa u 10 i imam da vas starujem za pitanja... hvala
Sta kazete da se pre prijemnog,oko 8 sati ustekamo negde i zapalimo koji dzoint za smirenje,a?