FAKULTET POLITICKIH NAUKA

nego ljudi jel je prijemni isti za sve smerove ili nije? neki kazu da neki ne u pm! :(
ja mislim da jeste ae neka nam ovi straji studenti kazu..sto su vec upisali:)
u svakom slucaju ja radim u 3 valjda bicu ispred faxa oko 1 knjiga u ruke i cekam ove sto su zavrsili da mi kazu sta je bilo:hahaha: OCEKUJEM POMOC:D konkurencija nismo tako daa :)

E to bi bilo extra, ali ne verujem. S obzirom na to kakva su pitanja, moze ih smisliti 1000

ma nije ta toliko teska haha
aj objasni nam prvu...bar nesto..cisto da znam kakva ce pitanja biti.mozda me usere:hahaha:

Ma ja jednostavno znam da cu prepoznati kad vidim pitanje iz 1.tabele. Sve mi je nekako logicno...
Npr. Osnovne grupe po strukturnom aspektu. Pa napises klase, elite, stalezi.
Ili Tendencija globalnih makro procesa drustvenih grupa je: socializacija.
Ili Tendencija mikro procesa aktera je personalizacija.
Valjda ima smisla:think:

Ma ja jednostavno znam da cu prepoznati kad vidim pitanje iz 1.tabele. Sve mi je nekako logicno...
Npr. Osnovne grupe po strukturnom aspektu. Pa napises klase, elite, stalezi.
Ili Tendencija globalnih makro procesa drustvenih grupa je: socializacija.
Ili Tendencija mikro procesa aktera je personalizacija.
Valjda ima smisla:think:

pa da znas da ima hehe svaka ti cast:worth: videcu..da naucim jos bolje one ostale pa cu na kraju tu prvu...ako me ne bude mrzelo HVALA

soc 80 str..prema objektu posedovanja svojina moze biti svojina nad predmetima za licnu potrosnju i svojina nad sr za dr proizvodnju..e sad ovo sledece drustvena moc ekonomska funkcionalna itd..jel to neko ucio? ja nisam..ne znam sta tu treba..mrzi me jos i to
p.s. niko mi nije odg haha

soc 80 str..prema objektu posedovanja svojina moze biti svojina nad predmetima za licnu potrosnju i svojina nad sr za dr proizvodnju..e sad ovo sledece drustvena moc ekonomska funkcionalna itd..jel to neko ucio? ja nisam..ne znam sta tu treba..mrzi me jos i to:(

Uci i tu moc, evo sad sam pogledala, meni je sve tu oblezeno (bila sam na pripremama) cupic je rekao da je tu SVE BITNO :dash::dash::dash:

Back