gemini_aquarius
Obećava
- Poruka
- 91
Ma ako budu dali pitanja tipa tih muza, mogu se j@*&#i. Presla sam jednom soc.sad citam samo podvuceno. Bolje da naucim osnovno, nego da se mlatim sa glupostima i na kraju ne naucim nista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ooo ima i optimista ovde to se ceni.......mogu i ja s vama u kafanu?![]()
Jutros mi neki cika sa faxa rece da je do jutros 140 konkurisalo za politikoloski smer......mozda se i neki budzet iskamci,nikad se ne zna.
nego ljudi jel je prijemni isti za sve smerove ili nije? neki kazu da neki ne u pm!
ja mislim da jeste ae neka nam ovi straji studenti kazu..sto su vec upisali
u svakom slucaju ja radim u 3 valjda bicu ispred faxa oko 1 knjiga u ruke i cekam ove sto su zavrsili da mi kazu sta je biloOCEKUJEM POMOC
konkurencija nismo tako daa
![]()
jel neko naucio mozda prvu tabelu? jel postoji taj genije![]()
pa kako bez tebe i meneto je nemoguce
![]()
Znaci sve su mi lake osim one sa 107. ta je nemoguca misija![]()
pa naravno da je nemoguce jos ako upadnemo onda ima da bude veselo to bi bilo novo svetsko cudo bar za mene.......s obzirom da po ceo dan visim na forumu i da nista ne ucim![]()
jel neko naucio mozda prvu tabelu? jel postoji taj genije![]()
ja kao ucim ove nedmislim ako upisem a ucila da kazemo 2 ned ozb onda svaka mi cast
![]()
ma nije ta toliko teska haha
aj objasni nam prvu...bar nesto..cisto da znam kakva ce pitanja biti.mozda me usere![]()
na koju foru se povecava ova reputaciona moc na forumu![]()
na koju foru se povecava ova reputaciona moc na forumu![]()
pa hoce to kad si 24h tu hahahahhaha
ja sam ti dodala sad jednu![]()
Ma ja jednostavno znam da cu prepoznati kad vidim pitanje iz 1.tabele. Sve mi je nekako logicno...
Npr. Osnovne grupe po strukturnom aspektu. Pa napises klase, elite, stalezi.
Ili Tendencija globalnih makro procesa drustvenih grupa je: socializacija.
Ili Tendencija mikro procesa aktera je personalizacija.
Valjda ima smisla![]()
soc 80 str..prema objektu posedovanja svojina moze biti svojina nad predmetima za licnu potrosnju i svojina nad sr za dr proizvodnju..e sad ovo sledece drustvena moc ekonomska funkcionalna itd..jel to neko ucio? ja nisam..ne znam sta tu treba..mrzi me jos i to![]()