ludjakinja91
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
brate ja tek sad vidim sta ste pisali
nesto me zeza ovaj forum..hm
nesto me zeza ovaj forum..hmDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto me zeza ovaj forum..hmLudjakinja mozemo i gole da se skinemo i da se obaspemo nekim liscem da budemo u fazonu![]()

Hahaha ima slicnih ja ustav nisam ni procitalai dalje se smaram sa soc ovo je uzas ja sam glupa ima ga previse, sve mi se i dalje mesa, jel ima ikog ko zna tabele proklete? Aaa evo prelazim sad 3. oblast iz soc onako podrobno da slozim sebi sve u glavi, sve mi poznato a ne mogu da ponovim aaa poludecu!!! prokleti prijemni!!! u zivotu nisam vise ucila a manje znala!!! ovo su mi 2 najgore nedelje u mom zivotu!!!
SPALICU KNJIGE 28. JUNA ISPRED FAKULTETA I POCECU DA IGRAM NEKI PLES OKO VATRE!!!!
NE MOGU VISEEEE TREBA MI RASPUSTTTT!:!!!!

Hahaha ima slicnih ja ustav nisam ni procitalai dalje se smaram sa soc ovo je uzas ja sam glupa ima ga previse, sve mi se i dalje mesa, jel ima ikog ko zna tabele proklete? Aaa evo prelazim sad 3. oblast iz soc onako podrobno da slozim sebi sve u glavi, sve mi poznato a ne mogu da ponovim aaa poludecu!!! prokleti prijemni!!! u zivotu nisam vise ucila a manje znala!!! ovo su mi 2 najgore nedelje u mom zivotu!!!
SPALICU KNJIGE 28. JUNA ISPRED FAKULTETA I POCECU DA IGRAM NEKI PLES OKO VATRE!!!!
NE MOGU VISEEEE TREBA MI RASPUSTTTT!:!!!!

hehe super![]()
nego sto te nema na msnu uopste![]()

3 sata za celu knjigu..meni treba toliko da ponovim jednu oblast!!!![]()
![]()

Hahaha i Tadica cemo spaliti, pokazacemo mi njima sta je pleme i kult
Zamisljam Cupica na prozoru-NEEEE!!!! i cupa se za kosu![]()

ljudi jos 3 dana do "sudnjeg dana"
ne,oni definitivno ne bleje ovde vec spremaju prijemni..postoji li neko na ovom forumu da je dobro spremio prijemni i da se ne cima uopste ili takvih ovde nema oni nemaju vremena za ovakve stvari
OBRED PODRZAVAM U POTPUNOSTI![]()
![]()
kad bi svi ljudi na prijemnom znali isto koliko i mi ovde bilo bi super!!! 
ne,oni definitivno ne bleje ovde vec spremaju prijemni..kad bi svi ljudi na prijemnom znali isto koliko i mi ovde bilo bi super!!!
![]()

Ustav Srbije se menjao od 2006,tako da tu ima nekih stvari koje danas u ovoj knjizi nema
Dzaba ti ta pitanja,kad se ove godine prvi put radi po knjizi Tadica,koja je totalno drugacija od knjige one dvojce i Rajovica![]()

Slazem se u potpunosti... Tadicev ustav i ustav koji se spremao prosle godine, se veoma razlikuju, mogla bih cak reci i da nemaju nikakve slicnosti.. Ustav sam presla, tako da ti mogu reci da 70% ovoga nema u knjizi...![]()
danas mi se bas ne uci hahahaha..ali moraaaaam! ja samo da vas pozdravim
au jos 3 dana! ne mogu da verujem! najezim se kad zamislim sebe u pon kako radim prijemni![]()

kada ce biti istaknuta lista prijavljenih i gde?
to su pitanja koja su bila na prijemnom od 2002-2006 i u svakom su se ponavljala po 2-3 od prethodne godine