FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Hahaha ima slicnih ja ustav nisam ni procitala :D i dalje se smaram sa soc ovo je uzas ja sam glupa ima ga previse, sve mi se i dalje mesa, jel ima ikog ko zna tabele proklete? Aaa evo prelazim sad 3. oblast iz soc onako podrobno da slozim sebi sve u glavi, sve mi poznato a ne mogu da ponovim aaa poludecu!!! prokleti prijemni!!! u zivotu nisam vise ucila a manje znala!!! ovo su mi 2 najgore nedelje u mom zivotu!!!
SPALICU KNJIGE 28. JUNA ISPRED FAKULTETA I POCECU DA IGRAM NEKI PLES OKO VATRE!!!!
NE MOGU VISEEEE TREBA MI RASPUSTTTT!:!!!!

Hahah, je l' to obred ili kult?! HAHAHAH :)

pazite ovako...u zivotu nisam NI JEDNU KNJIGU celu procitao...
a sad sam za 3 nedelje presao 3 puta ekologiju i 3 puta sihologiju....
sada mogu celu knjigu da ponovim za 1 dan...ono sto je podvuceno...
zasto vam ovo pricam?zato sto nije bitno KOLIKO puta....vec KAKO si naucio..!
verrujte u sebe i to je to...mislite da cu ja upasti na FB pored svih veza i strebera sa 40 bodova? ocu quurac moj...al se trudim...zahebite krstu i na knjigu :)
inace srecno svima!!!

DA LI JE OVO DOBRO?
-postoje 2 teorijska pristupa prvi je organsko-integrativni zasniva se na postavkama struktural-funkcionalizma, drug pristup je konfliktni zasniva se na marksistickoj postavci.
-postoje 3 operativna modela vertikalne struktrue drustva: stratifikacijski model klasno-konflikti i elitisticki
-vertikalno raslojavanje drustva je trodimenzionalno: ekonomsko, politicko i kulturno
-u svakom drustvu postoje nejednakosti dr polozaja prema: imovnom stanju, drustvenoj moci i ugledu
-elementi stranke: ideologja, politicki program i statut
da li je neko naucio one muze kod apolonskog kulta?bas je bzvz ne mogu da zapamtim
mojne da me iskulirate:D

DA LI JE OVO DOBRO?
-postoje 2 teorijska pristupa prvi je organsko-integrativni zasniva se na postavkama struktural-funkcionalizma, drug pristup je konfliktni zasniva se na marksistickoj postavci.
-postoje 3 operativna modela vertikalne struktrue drustva: stratifikacijski model klasno-konflikti i elitisticki
-vertikalno raslojavanje drustva je trodimenzionalno: ekonomsko, politicko i kulturno
-u svakom drustvu postoje nejednakosti dr polozaja prema: imovnom stanju, drustvenoj moci i ugledu
da li je neko naucio one muze kod apolonskog kulta?bas je bzvz ne mogu da zapamtim
mojne da me iskulirate
p.s. sto puta cu da kopiram dok ne dobijem odg :)

DA LI JE OVO DOBRO?
mojne da me iskulirate
p.s. sto puta cu da kopiram dok ne dobijem odg :)

Tacno je... a muze jesam ucila.... mada bi bilo bolesno da nam to daju... ja sam iskreno ucila posto mi je grcka mitologija inace zanimljiva... srecno...

e ja da se pohvalim da sam naucila srpski, doduse u skracenom obliku samo ono najosnovnije, ali ne zanima me... a ovom igranju oko spaljenih knjiga ispred faksa, pridruzujem se i ja.... a posle svi u kafanu... samo cu reci APP- ako prodjemo-pijemo, ako padnemo-isto pijemo... lallal sad mi je svejedno upala ne upala.... bas sam nesto srecna danas =)))))))))))))))))))))))

DA LI JE OVO DOBRO?
mojne da me iskulirate:D

verovatno jeste :think:

e ja da se pohvalim da sam naucila srpski, doduse u skracenom obliku samo ono najosnovnije, ali ne zanima me... a ovom igranju oko spaljenih knjiga ispred faksa, pridruzujem se i ja.... a posle svi u kafanu... samo cu reci APP- ako prodjemo-pijemo, ako padnemo-isto pijemo... lallal sad mi je svejedno upala ne upala.... bas sam nesto srecna danas =)))))))))))))))))))))))

ooo ima i optimista ovde to se ceni.......mogu i ja s vama u kafanu? :pivce:

ludjakinjo odakle se ti izvukla ta pitanja?
e glupa sam ali ako ovako postave pitanje ja nema sanse da odg... divno -.-

ma imam iskucano sve iz soc ukratko pa reko da proverim nesto! i konacno sam naucila..tj "naucila" :D
treba mi nekoliko dana da to sve slegne ali imam samo jos 2 :hahaha:
ma to je jos i lako daj boze da budu takva pitanja:D ako budu detaljna mogu da ustanem i odem:D
nego me tabele zezaju kao naucim i kad treba da ponovim nemam pojma..ah sto ne moze knjiga da se ponese samo da bacim pogled nista vise :hahaha:
nego ljudi jel je prijemni isti za sve smerove ili nije? neki kazu da neki ne u pm! :(
ja mislim da jeste ae neka nam ovi straji studenti kazu..sto su vec upisali:)
u svakom slucaju ja radim u 3 valjda bicu ispred faxa oko 1 knjiga u ruke i cekam ove sto su zavrsili da mi kazu sta je bilo:hahaha: OCEKUJEM POMOC:D konkurencija nismo tako daa :)

Back