ludjakinja91
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
daj boze da bude 7,8..samo kad neko nista ne zna kako ja ne vredi mu ni to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj boze da bude 7,8..samo kad neko nista ne zna kako ja ne vredi mu ni to![]()
Cek cek,jel to 7,8 se odnosi samo na deo testa iz ustava ili na ceo test?.....nemoj da me sekirate sad...![]()
ima 10 pitanja pa 7,8 na zaokruzivanje..valjda!
ni ja... evo ako ne upadnemo, bicu ti koleginica, moze?![]()
Ako ja stignem ustav makar jednom da procitam, ja sam car! Ima slicnih?
*** ovde svi presli knjige po 2, 3 puta i jos se tripuju hahahahaha strasno! bez komentara! najjace da bih se brinula da sam presla sve po 2 puta i da znam solidno
ma skidam i ja..nisu cekali kao mi poslednji dan haha nego ne volim kad mi neko panici i tripuje se kao da ne zna nista..sta onda tek mi da kazemo
ja sad kao podvlacim ustav haha bas je zanimljivo u pm
Ja sam danas procitala ustav, trebala su mi citava 3 sata, ali pre toga sam kao podvukla samo ono najbitnije...smara...![]()
brate ti idi na fb..haha
3 sata za celu knjigu..meni treba toliko da ponovim jednu oblast!!!![]()
![]()
vrlo rado, ali ne zbog sebe nego zbog vas, da vi imate vise mesta na soc radu, haha
Kako god da prodjem na FB idem tamo, a fpn ako upadnem i na budzet a tamo ne onda opet idem tamo, tako bitno je samo da upadnem na FB...![]()
epa svi navijamo za tebe da upadnes na FB
SRECNO!!!!
Hahaha ima slicnih ja ustav nisam ni procitalai dalje se smaram sa soc ovo je uzas ja sam glupa ima ga previse, sve mi se i dalje mesa, jel ima ikog ko zna tabele proklete? Aaa evo prelazim sad 3. oblast iz soc onako podrobno da slozim sebi sve u glavi, sve mi poznato a ne mogu da ponovim aaa poludecu!!! prokleti prijemni!!! u zivotu nisam vise ucila a manje znala!!! ovo su mi 2 najgore nedelje u mom zivotu!!!
SPALICU KNJIGE 28. JUNA ISPRED FAKULTETA I POCECU DA IGRAM NEKI PLES OKO VATRE!!!!
NE MOGU VISEEEE TREBA MI RASPUSTTTT!:!!!!