FAKULTET POLITICKIH NAUKA

"Uciti, uciti i samo uciti..." - Lenjin

A sto ne kazete sebi "jes da nisam ucio, ali zapasce me bas ta dva tri pitanja koja sam procitao, a drugi nisu, pa cu imati vise bodova od njih?"

Jos ja nemam toliki uticaj na profesore...
:rotf:

hahaaha sto da lazem sebe toliko :D
meni moze da zapadne samo ono sto ni videla nisam :) nisam te srece da me useru pitanja..da me sere ne bih se ni brinula ahhah

Od treme ne mogu ni da ucim... Danas mi je rodjendan,svi mi kao cestitaju i zele da upadnem na fax, a meni se place kad god mi neko to spomene...Nikad nisam bila ovako sj***na... :(

eeeee srecan ti rodjendan..sve najbolje! :cmok2:
ma znam kako ti je! ja sam 2,3 dana za redom samo plakala..i menjam raspolozenje svakih pola sata :hahaha: izdrzi jos malo a onda pocinje pravi raspust onda ce da uzivamoooooooooo!

Ama koji vam je djavo svima?!
Ova se nervira za rodjendan, ova siri pesimizam...
Jel moguce da ste vi mladje generacije toliko kenjkavi?
Pa nece biti smak sveta i da ne polozite, ko zna zasto je to dobro. A polozicete, kazem da ce 85% vas upisati to sto zeli.
Ja sam po diplomiranju cekao posao tri godine, pa ubio bih se da sam se toliko deprimirao.
Sva sreca te tada internet nije bio rasiren.

Evo ti jedan kompletan odg:
1. tabela 107 strana
2. tabela 14 strana, a javlja se i posle jos nekoliko puta u ostalim lekcijama
3. kaste i stalezi, str. 84 i 113
4. ustrojstva kulta su vam AUTORITARNI I HIJERARHIJSKI 167 strana
5. savesti i duznosti 182
6. Ralf Darendorf 124 str.

Jel' planira neko da uci iz istorije kad je neka zemlja postala republika, kraljevina, ustavna monarhija i tako to??? To mi nekako najteze pada... I one gluposti u Turskoj, titule, zvanja... :dash: :kafa:

To je 167 str... onda je ta lekcija izbacena (Verska sekta i pojam kulta)...zar ne?

pijete tablete,drogirate se kofeinom,pacete,zelite da se istresete na nekom,sve koji vam spomenu fax saljete ga u majcinu,imate napade ludila....
i takve osobe da nam budu u spoljnoj politici ili kao odgovorni socijalni radnici?!
pa sta ce kad dodje narkoman i kaze UBICU TEEE QUUURVOOO....i vi cete STA?!
e moji vi...lupite sebi lepo samarcinu,odhebite krstaricu i ucite...bolji lek ne postoji...
a koliko vidim...odredjena osoba koja ima napade svaka 3 sata(kako sama kaze) izgleda da je pala u depresiju...sto je ozbiljan psihicki poremecaj,i mislim da bi bilo mnogo gore kad NE DAJ BOZE nebi upala na fax....
potrazite savet kod nekog socijalnog radnika,ili psihijatra...
nije uvreda,samo savet!

Ama koji vam je djavo svima?!
Ova se nervira za rodjendan, ova siri pesimizam...
Jel moguce da ste vi mladje generacije toliko kenjkavi?
Pa nece biti smak sveta i da ne polozite, ko zna zasto je to dobro. A polozicete, kazem da ce 85% vas upisati to sto zeli.
Ja sam po diplomiranju cekao posao tri godine, pa ubio bih se da sam se toliko deprimirao.
Sva sreca te tada internet nije bio rasiren.

pa ti nemoj da citas sta pisemo! kao sto rekoh moze nam se! siricu pesimizam hhaha dobro mi ide a? :hahaha:
iskuliraj! sta ces ovde ako si zavrsio fax i imas posao..onda stvarno nemas pametnija posla brate :)

Poslednja izmena:
ma idi pokusaj pa sta bude! ja idem da probam nista ne gubim! koliki sam baksuz kad ne bih otisla da ga radim dobili bi najlaksa pitanja do sad :D cak bih i ja znala sve odg :hahaha: e onda bih se ubila..ovako idem pa sta bude! iako znam sta ce biti al ae da lazem sebe jos par dana :)
ma da je bar soc problem nego ustav jos videla nisam a vec mi se place od muke! to je dosadan predmet! a ni psh ne znam sve! ostalo mi oko 100 str a ni prethodne ne znam dobro haha tuga :) kad krenes da kukas ti se seti ludjakinje s foruma kako nema blage veze i onda ce ti biti lakse i kazaces sebi ma upisacu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to je to odustajem definitivno danas sam puko nacisto psihologija mi ne ide ostale mi jos 100 strana i ne mogu da ih naucim, probam ustav da vidim kako ce mi ici ono jos gore tolko je dosadan da prosto ubija u pojam znaci odustajem definitivno ne mogu vise da ucim idem pa sta bude ako prodjem znajte da je na srecu stvarno nemam vise snage da se nerviram
SRECNO SVIMA!!!!!

to je to odustajem definitivno danas sam puko nacisto psihologija mi ne ide ostale mi jos 100 strana i ne mogu da ih naucim, probam ustav da vidim kako ce mi ici ono jos gore tolko je dosadan da prosto ubija u pojam znaci odustajem definitivno ne mogu vise da ucim idem pa sta bude ako prodjem znajte da je na srecu stvarno nemam vise snage da se nerviram
SRECNO SVIMA!!!!!

idi na youtube ukucaj nidza bleja i OPUSTI SE samo blejaaaaa hahaa :whistling:

SRECNO SVIMA!!!!!

brate...sta te zanima iz psih ja ucim nju za bezbednost?
faozon ti je da ti ne treba filogenetski razvoj,od 93-107,da ti ne treba pola lekcija...ako te zanima,pitaj....lako je odustati,ali kajaces se veruj mi

Back