FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Pa sto se tice istorije,zavrsio sam 3. i 4. knjigu,a sada ucim iz 2. razreda,posto cu polagati prijemni na istoriji kao rezervu,inace u Nisu,posto sam iz Nisa...kako ti stojis,i sa ostalim predmetima i koji smer upisujes?

Sa Istorijom super.... Ponavljam veceras...:super: Ustav je isto lagan... Sociologija katastrofa... Planiram sutra da je ucim, ponovo i ponovo :dash:
Inace upisujem medjunarodni, ja se nadam.... ti?

Možda nisam normalna, ali ove tabele učim po principu kako sam učila one iz latinskog sa konjugacijama i deklinacijama u 1. i 2. god gimnazije xD Pa sad vi vidite xD Tek sam stigla do prve i ne znam, ali mene to sve asocira jedno na drugo, samo ne znam da li ću se snaći kad vidim mrtvo pitanje na mrtvom testu. I jako me nervira što ima toliko pitanja otvorenog tipa. I da, da li ćemo moći prvo olovkom da radimo na testu? Znam sebe kad se uspaničim, bolje bi mi bilo da može :P
Laki noć svima xD

Možda nisam normalna, ali ove tabele učim po principu kako sam učila one iz latinskog sa konjugacijama i deklinacijama u 1. i 2. god gimnazije xD Pa sad vi vidite xD Tek sam stigla do prve i ne znam, ali mene to sve asocira jedno na drugo, samo ne znam da li ću se snaći kad vidim mrtvo pitanje na mrtvom testu. I jako me nervira što ima toliko pitanja otvorenog tipa. I da, da li ćemo moći prvo olovkom da radimo na testu? Znam sebe kad se uspaničim, bolje bi mi bilo da može :P
Laki noć svima xD

Tacno,previse pitanja otvorenog tipa,a uciti tabele je beznadezno...ja nisam ucio do sada i ne znam da li cu uopste.....probaj da smanjis malo paniku,neka ti je za utehu da to sto je tebi tesko,tesko je i ostalima,tako da nisi u velikom zaostatku,ja tako pokusavam da gledam...

Istorija i ustav idu fino, ali sociologija nikako!
Pa mislim da je u tome i poenta, da se na testu daju neke osnovne stvari. Kad bi se sam Čupić ugledao malo na istoričara... :(

Sociologija je smrt! Ovo strebanje napamet bas tesko pada nakon istorije i ustava, ubija volju.
:eek:

Imas li neka pitanja iz istorije?
Ja imam neke testove sa prethodnih godina, ali tu su sve 4 godine istorije...

Jel ste budni? :D Au nema me jedan dan sat vremena mi je trebalo da sve iscitam :D
Ludjakinja, jel krenulo malo nabolje?
Ja i dalje ucim sociologiju, ovo je strasno, presla sam je celu i onako solidno naucila prve 3 oblasti, sad cu da nastavim da ucim 4. i 5. ... a tabele cu sutra, i ustav! :) kasnim 1 dan sa mojim planom, zaspala sam :(
brbljiva, kako ide srpski? ona pitanja iz informatora iz knjizevnosti su laka, sem onih prepoznavanja likova, jel ce biti fazon neke pripovetke iz knjizevnosti ili pesme ili samo lektire, sta mislis? I jel ce biti iz gramatike tvorbe reci i odlike narecja i ti fazoni, to je mnogo tesko bre :/

Jeste,a onda je igra fantomski nestala :P C,c,c....Izgovori :P

Ama ne postoje nikakve ali apsolutno nikave skripte..Skripte za prijemni...Znaci :dash:

Ja se i dalje pitam i cudim,kako cete i sta cete vi da radite na faksu kad vas ovde mrzi da prelistate 10 strana unazad nego pojedini iznova i iznova pitaju ista pitanja..Napravljen je raspad od teme jer nigde nista vise nije pregledno...

Igra nije fantomski nestala, jos uvek je na forumu :)
http://www.fpnforum.rs/index.php?topic=438.0

Ja sam pokusala sa ekseprimentom i tabelama :) Polepila sam ih po kuci na vrata i 2 tabele perfektno znam (one koje su zalepljene u kupatilu :D ) Danas menjam raspored tako da se nadam da cu savladati svih 5 do pon,posto ne mogu da sedim i da ih bubacm,ucim ih dok perem zube (po 10 puta na dan,a tu je jos jedna stvar,zubi su mi vidno belji :D )
A ne znam da li sam glupa ili je ona prva tabela na 14toj stani jako debilna O.o

Back