FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ne treba ti izvod,samo svedocanstva i diploma, overene kopije i priznanica o uplati za polaganje prijemnog ispita u iznosu od 4.500 dinara na žiro račun Fakulteta 840-1838666-35; model: 97; poziv na broj: 52080
IMA :P
a gde se overavaju kopije?
brate gloop sam sta da kazem blok brate bruklin brate :)

Ne treba ti izvod,samo svedocanstva i diploma, overene kopije i priznanica o uplati za polaganje prijemnog ispita u iznosu od 4.500 dinara na žiro račun Fakulteta 840-1838666-35; model: 97; poziv na broj: 52080
IMA :P
a gde se overavaju kopije?
brate gloop sam sta da kazem blok brate bruklin brate :)

u opstini! i pise sve na sajtu...a naravno da pise u inf..odakle bi pa bodili potrebne informacije e j*e*b*e*s ti ovakve budale :zcepanje: izvini brate al si ga preterao ahah blago tebi

prelepaaa je bozee lepa je ko ikona...
ako ti je toliko stalo do cupa cipsa kupicu ti a i ovako, tesko je to..
ja pola pitanja ne mogu da nadjem u knjizi
cupicu grom te spalio!

mani se budale :D
vidim da ce on da mi zagorca zivot haha bila bi fora da cupic cita ovo :zcepanje:
vidis ja ne gutam te tablete al mi nije dobro pa ne znam ni sta pricam:D bude mi cool pola sata kao boli me uvo za sve..necu ni da ucim kako bude..a onda 3h placem od muke! znaci ja sam prsla skroz ubi me ovaj jun! samo da dodje 28 ae bre ovo nije dobro za zdravlje haha ludim dobro vec sam luda :P

Izvinjavam se sto sam sirio dezinformacije oko upisa, moja greska, kucao sam secajuci se po inerciji sta je bilo na prijemnom iz nekih davnih vremena. Definitivno su sociologija i ustav obavezni za sve, a treci predmet je ili srpski (N), ili istorija (M,P), ili psihologija (S).

Na infostudu imate statistike upisa jos od 2001 godine, pogledajte malo, pa vidite kakve su vam sanse.
http://prijemni.infostud.com/statistika_prethodnih_upisa_2009/14/6/Univerzitet_u_Beogradu#73

evo nekih pitanja koja sam nasla u nekim proslogodisnjim testovima....
:rtfm:
1.sveokupnost drustvenih pojava cine....
2.zbrka u svesti i drustvenom ponasanju zove se...
3.glavni zagovornik sistemske teorije u sociologiji je....??
4.osnov delovanja u simbolickom interakcionizmu je?
5.stav o socijalnoj harmoniji i stabilnosti poretka funkcionalizam je preuzeo od??/
6.ideoloska legitimacija kapitalizma je?
7.prema danijelu belu tehologija postindustrijskg drustva je?
8.drustveni polozaj omogucava udeo u raspodeli sledecih drustvenih dobara...
9.skupine medju kojima su najznacajnije etnicke zajednice su?
10.koju moc obezbedjuje monopol na znanje?

To jednom, a ne bi ni tada da me sef nije zadrzao na rucku sat i po vremena.

Popkeee zmaju, to cenim, kakve pripreme, kakvo nerviranje!

N smer: Istorija, sociologija, srpski,
P i M smer: Istorija, sociologija, ustav
S smer: Istorija, sociologija, psihologija

Jeste,a onda je igra fantomski nestala :P C,c,c....Izgovori :P

Ama ne postoje nikakve ali apsolutno nikave skripte..Skripte za prijemni...Znaci :dash:

Ja se i dalje pitam i cudim,kako cete i sta cete vi da radite na faksu kad vas ovde mrzi da prelistate 10 strana unazad nego pojedini iznova i iznova pitaju ista pitanja..Napravljen je raspad od teme jer nigde nista vise nije pregledno...

Back