FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ljudi, mene je od jutros uhvatila ooooogroomna trema! Aaaaa!!!! Kakvi leptirici, slonovi su mi po stomaku :D

Svidja mi se sto imamo jos 5 dana do ispita!!!!! A vecina nas je na forumu non stop ! :)

Mogli bismo da, posle upisa, ako upisemo, napravimo na FPN ogranizaciju forumasha! I da se bavimo davanjem saveta buducim studentima i da im uzimamo pare za to! :D Da se obogatimo, pa da platim neki privatni fax :P

Kako 5 dana? Valjda ima jos nedelju dana. Nemoj sad da me stresiras kad sam isplanirala svaki dan do prijemnog. :D

Hristina i Kiza, nemojte mi sad povećavati konkurenciju, dosta sa hvaljenjem politikološkog smera! :evil::zcepanje:
Pa i ja sam na tom nekom principu: pročitam jednom i znam... Odustala sam od klasičnog učenja, samo čitam i valjda će mi nešto ući u glavu... :dash:

ma to mi je pitanje sa nekog testa nasla sam ga ovde ko zna od koje je god..nego jel ima neko informator od prosle god? da uporedimo test iz 2008 i 2009.zanima me nesto
ja sam mislila da je to prva oblast jos se mucim da trazim:D
a jesteeeeeeeee...pa ovo ne bih procitala u zivotu! ma kako da necu da ucim ove detalje..takva pitanja necu uraditi sigurno:d znaci da sam trazila ceo dan ne bih nasla...strasno

Polje delovanja u pravnoj drzavi je? iz koje je ovo lekcije :S
Koji su glavni podsistemi globalnog drustva?
,, Bekstvo od slobode'' kao savremeni vid otudjenja zastupao je? iz koje je to lekcije
Zatvoreni drustveni slojevi?
Kult ima 2 ustrojstva?
Da bi neka radnja bila moralna mora da se izvrsi u skladu sa osecanjem ? :S
koji teoreticar govori o podmukloj mocvari? gde se pa ovo nalazi!

Poslednja izmena:
Основ деловања у интеракцијској теоријској визији је: разумевање..jel ovo iz tabele? imam odg al ne znam gde je u knjizi nisam nasla

У модерним друштвима у први план избијају следећи извори друштвених неједнакости:
а) информације
б) знање..ni ovo ne znam odakle je

Стратешки циљ у грађанском друштву је:
а) активни грађани
б) локална заједница
в) притисак демократске јавности
г) интересна удружења
д) привредан поредак и развијено друштво..takodje

Стабилност и промена културе последица су сложеног односа између:
а) културе
б) личности...i ovo isto nisam

Polje delovanja u pravnoj drzavi je? iz koje je ovo lekcije :S
Koji su glavni podsistemi globalnog drustva?
,, Bekstvo od slobode'' kao savremeni vid otudjenja zastupao je? iz koje je to lekcije
Zatvoreni drustveni slojevi?
Kult ima 2 ustrojstva?
Da bi neka radnja bila moralna mora da se izvrsi u skladu sa osecanjem ? :S
koji teoreticar govori o podmukloj mocvari? gde se pa ono nalazi!

Auuuu je*ote....:roll::sad2:

Back